Home Telefoane Samsung Galaxy S7 Edge va fi ...

Samsung Galaxy S7 Edge va fi lansat și într-o versiune „Glossy Black”

23.11.2016

Samsung Galaxy S7 Edge va fi lansat și într-o versiune "Glossy Black" samsung edge

După ce Samsung a retras de pe piață Note 7, atenția producătorului s-a îndreptat spre vârful de lance din acest an, S7 Edge. Cu nici o lună în urmă, sud-coreeni anunțau oficial culoarea Coral Blue, moștenită de la defunctul Note 7.

Pe Internet au apărut astăzi imagini cu un S7 Edge într-o versiune nouă, Glossy Black, un negru lucios care pare să fie un răspuns la Jet Black-ul celor de la Apple.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”114″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”200″ thumbnail_height=”200″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”3″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]via

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!