Home Telefoane Samsung Galaxy S9 apare în câteva ...

Samsung Galaxy S9 apare în câteva randări 3D bazate pe zvonuri și leak-uri

14.12.2017

Samsung Galaxy S9 apare în câteva randări 3D bazate pe zvonuri și leak-uri samsung s9 galaxy featured

Deși mai sunt câteva luni până la lansarea lui Samsung Galaxy S9, asta dacă presupunem ca acesta va fi lansat în cadrul MWC18, și deja zvonurile, leak-urile și randările au început să apară pe Internet.

Cei de la OnLeaks și 91Mobiles au publicat în urmă cu puțin timp câteva randări bazate pe zvonurile apărute despre viitorul flagship Samsung. În imagini putem vedea design-ul destul de asemănător cu cel al lui S8, doar că avem de această dată senzorul de amprentă așezat sub cameră.

Samsung Galaxy S9 apare în câteva randări 3D bazate pe zvonuri și leak-uri samsung s9 galaxy featured

Dacă este să ne luam după imagini, observăm că Samsung alege să meargă tot pe o singură cameră principală, spre deosebire de Note 8 care este echipat cu o cameră duală.

Cum am spus și mai sus, imaginile sunt realizate dupa zvonuri și scăpări, deci cel mai bine este să nu le luăm chiar de bune, deși cei care le-au realizat le-au cam nimerit de cele mai multe ori.

via

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!