Home Altele Samsung Galaxy Tab S8 și S8+ ...

Samsung Galaxy Tab S8 și S8+ sunt menționate pe pagina Samsung România

de
26.08.2021

Despre Samsung Galaxy Tab S8 și S8+ nu au mai apărut zvonuri sau alte scăpări în ultimele luni. Din informațiile existente se știe că cele 2 tablete nu vor veni în 2021. Chiar și așa, acestea sunt menționate pe site-ul Samsung România, pe pagina dedicată Samsung Care+.

Samsung Galaxy Tab S8 și S8+ sunt menționate pe pagina Samsung România samsung

Nu găsim și alte detalii despre ele pe pagină, dar ne confirmă din nou că viitoarea serie de tablete high-end va fi disponibilă în 2 versiuni – standard și plus.

Ultima tabletă lansată de Samsung este versiunea Fan Edition a lui S7 – în luna mai. Aceasta este o „reinterpretare” a modelului apărut în 2020, care a păstrat elemente high-end, dar cu hardware mid-range.

Încă o informație ce mi se interesantă, dar fără vreo legătură cu Tab S8, este existența ultrabook-ului Galaxy Book S LTE pe pagina din România, care până în acest moment nu este disponibil pe cale oficială în țara noastră. Poate că în curând vedem și acest model în magazinele locale. Chiar mi-aș dori!

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!