Home Stiri Samsung a început înlocuirea lui Note ...

Samsung a început înlocuirea lui Note 7 și în România

21.09.2016

Samsung a început înlocuirea lui Note 7 și în România samsung note 7

Samsung România a anunțat astăzi printr-un comunicat începerea programului de înlocuire Galaxy Note 7, demarat la nivel global. Motivul acestui program este binecunoscuta problema a device-ului cu bateria și supraîncălzirea acestuia până la explozie.

Compania anunța pentru device-urile cu probleme un update care va limita încărcarea acestuia la 60%. Astfel va fi scăzut riscul incidentelor, iar posesorii vor fi încurajați să înlocuiască device-urile cu probleme.

Cei care își vor înlocui Note-ul, vor avea confirmarea că acesta este safe verificând pictograma bateriei în bara de notificări, în ecranul Power Off sau în modul Always On Display, care va fi de culoare verde.

„Siguranța utilizatorilor este prioritate pentru noi, de aceea le cerem tuturor utilizatorilor de Note7 să își înlocuiască cât mai repede dispozitivul. Ne cerem scuze utilizatorilor Note7 pentru faptul că nu ne-am ridicat la standardele de excelență cu care i-am obișnuit până acum și le mulțumim cu sinceritate pentru răbdare și înțelegere. Suntem încrezători că, prin înlocuirea actualului dispozitiv cu un nou Note7, utilizatorii vor beneficia de experiența smartphone-ului la cea mai bună calitate,” a declarat Cristian Cojocaru, Head of Telecom Division, Samsung Electronics România.

Detalii despre metodele de verificare găsiți și în acest articol.

Informații despre program găsiți pe pagina Samsung Romania.

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!