Home Stiri Samsung a început testarea Android 8.0 ...

Samsung a început testarea Android 8.0 Oreo pentru Galaxy S7/S7 Edge, A5 și A3 (2017)

07.02.2018

Samsung a început testarea Android 8.0 Oreo pentru Galaxy S7/S7 Edge, A5 și A3 (2017) samsung oreo

Programul beta Android 8.0 Oreo pentru Galaxy S8 și Note 8 s-a încheiat cu o săptămână în urmă, ceea ce înseamnă că update-ul oficial va veni în perioada imediat următoare. Cum era și normal, Samsung a prioritizat actualizările, lăsând Galaxy S7, S7 Edge, Galaxy A3 și A5 (2017) mai pe urmă.

Vestea bună este că sud-coreeni au început deja testarea Android 8.0 Oreo pentru terminalele mai sus enumerate. Asta înseamnă că până la jumatatea anului și ele vor primi ultima versiune publică Android.

Cei de la Samsung niciodată nu au fost primii la actualizări, dar nici ultimii. În luna ianuarie a anului trecut, când S7 și S7 Edge erau ultimele vârfuri de gamă lansate, update-ul la Android 7.0 Nougat era deja în beta.

Tot ce le rămâne posesorilor este să aștepte update-ul oficial și să se obișnuiască cu ideea că S7 a fost prioritate pentru Samsung anul trecut. Acum au venit altele la rând.

via

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!