Home Aplicatii Samsung Internet v5.0: design nou și ...

Samsung Internet v5.0: design nou și extensii

de
16.12.2016

Samsung Internet v5.0: design nou și extensii samsung browser

Samsung Internet, browser-ul stock al producătorului sud-coreean, a ajuns la versiunea 5.0 și aduce câteva caracteristici noi. Interfața este acum reproiectată și inspirată din Android 7.0 de pe device-urile Galaxy S7/S7 Edge. Tot în noua versiune găsim și o pictogramă redesenată, dar și suport pentru extensii. 

Chiar dacă îmi place acest browser, mai ales că împreună cu aplicația Crystal AdBlock poate bloca reclamele care pe multe pagini devin sâcâitoare în mobile view, folosesc tot Chrome având posibilitatea de a „jongla” cu bookmarks-urile și istoricul de pe desktop, laptop și telefon.

Browser-ul Samsung Internet v5.0 poate fi descărcat accesând butonul de mai jos. 

Download Samsung Internet 5.0

 

Samsung Internet v5.0: design nou și extensii samsung browser   Samsung Internet v5.0: design nou și extensii samsung browser   Samsung Internet v5.0: design nou și extensii samsung browser

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Salut! Numele meu este Cristi. Sunt pasionat de tehnologie si Android, motiv pentru care am ales sa-mi dedic o mica parte din timp pentru a impartasi cu voi aceasta pasiune si a va face cunoscute ultimele noutati despre tot ce inseamna ,,robotelul verde".

Sustine
Click!