Home Stiri Telefoane Samsung a întrerupt distribuția Oreo pentru ...

Samsung a întrerupt distribuția Oreo pentru Galaxy S8 și lucrează la o nouă versiune

de
14.02.2018

Samsung a întrerupt distribuția Oreo pentru Galaxy S8 și lucrează la o nouă versiune s8 oreo galaxy

Samsung a avut un prim rateu cu update-ul Android Oreo pe Galaxy S8 și S8+. Producătorul a fost nevoit să întrerupă distribuția noii versiuni și să lucreze la un alt firmware bazat tot pe 8.0. Începută cu câteva zile în urmă în Turcia, Norvegia, UAE, India, Belgia, Germania, Franța, Polonia și în alte câteva țări, actualizarea s-a demonstrat ca fiind cu ceva probleme, după cum relatează SamMobile. Poate și numele de cod al pachetului anunța eșecul – G950/G955-FXXU1CRAP. Inițial a fost motiv de glume, dar acum nu știu ce să cred.

Cei care au făcut update-ul manual sau l-au primit vor putea să își folosească telefoanele ca și până acum. Cel mai probabil, în următoarea săptămână sud-coreeni vor lansa un nou update Android 8.0 pentru Galaxy S8 și S8+, unul fără erori, probleme și fără CRAP.

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Salut! Numele meu este Cristi. Sunt pasionat de tehnologie si Android, motiv pentru care am ales sa-mi dedic o mica parte din timp pentru a impartasi cu voi aceasta pasiune si a va face cunoscute ultimele noutati despre tot ce inseamna ,,robotelul verde".

Sustine
Click!