Home Aplicatii Samsung a lansat aplicația care îi ...

Samsung a lansat aplicația care îi face pe copii să țină ecranul device-ului mai departe de ochi

19.04.2016

Samsung a lansat aplicația care îi face pe copii să țină ecranul device-ului mai departe de ochi samsung safety featured

Deja nu mai este o noutate pentru nimeni că în zilele noastre cei mici învață să folosească un smartphone înainte să meargă sau să vorbească. Asta este de cele mai multe ori o problemă pentru ochii copiilor, care tind să țină ecranul device-ului foarte aproape de ochi.

Dezvoltatorii de la Samsung au încercat să rezolve această problemă cu distanța dintre ochi și ecran lansând aplicația Samsung Safety Screen. Odată activată de părinți printr-un cod, aplicația rulează în background și folosindu-se de recunoașterea facială calculează dacă distanța este una destul de mare încât să nu afecteze vederea copiilor atât de rău. Notificarea menită să îl convingă pe cel mic să îndepărteze device-ul se face printr-o animație de tip pop-up.

Samsung Safety Screen poate fi descărcată gratuit din Play Store.

[pb-app-box pname=’com.ebroadcast.childsaftey’ name=’Safety Screen 1.0′ theme=’light’ lang=’en’]

Demo:

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!