Home Stiri Samsung a lansat manualul de utilizare ...

Samsung a lansat manualul de utilizare Android 7.0 pentru Galaxy S6

de
07.02.2017

Samsung a lansat manualul de utilizare Android 7.0 pentru Galaxy S6 samsung s6 nougat

Știm că Samsung deja a lansat în Europa și în Asia update-ul pentru S7 și S7 edge, dar zilele trecute un manual de utilizare al smartphone-ului S6 a fost publicat pe Internet, arătând noile funcții ale versiunii Android 7.0. Asta înseamnă că update-ul pentru S6 ar putea fi chiar mai aproape decât credem.

Totuși, nu vă așteptați să fie disponibil în România via OTA în următoarele săptămâni. Primele țări care primesc update-ul sunt Marea Britanie, UAE și Germania.

Manual de utilizare al terminalului ne arată o mică parte din funcțiile cheie.

 Una dintre acestea este interfața de utilizator din aplicația pentru cameră, una foarte diferită de ceea ce am văzut pe S7.

Samsung a lansat manualul de utilizare Android 7.0 pentru Galaxy S6 samsung s6 nougat

Există încă o serie de caracteristici care vor rămâne exclusive pentru seria Galaxy S7. Printre acestea sunt large panorama, auto-portret cu mișcare – precum și câteva moduri auxiliare de fotografiat. Inclusiv „food mode” , selfie cu flash și hyperlapse. Alte caracteristici pe care nu le vom vedea pe Galaxy S6 sunt Video Enhancer, care îmbunătățește calitatea generală a materialelor video, Performance Mode și nici Always On Display.

Din păcate, Samsung nu a menționat și când va face update terminalelor Galaxy S6 și S6 Edge. Luând în considerare că unul dintre dispozitive a primit deja certificarea WiFi și că Samsung a lansat acest manualul, probabil că nu va mai trebui să așteptăm mult.

Link manual

via

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Ma numesc Mihai și am 17 ani. Mă pasionează fotografia și tehnologia. Membru îndelungat pe XDA și fost admin pe Android Central.

Sustine
Click!
Articole populare
Review Xbox Series S