Home Telefoane Samsung a lansat oficial smartphone-ul Leader ...

Samsung a lansat oficial smartphone-ul Leader 8 (SM-G9298)

de
02.08.2017

Samsung a lansat oficial smartphone-ul Leader 8 (SM-G9298) samsung flip

Astăzi, Samsung a lansat în China smartphone-ul flip Android, Leader 8 (SM-G9298), despre care s-a tot scris în ultimele săptămâni.

Un device interesant, ideal pentru nostalgicii care încă mai visează la clasicele telefoane cu clapetă, dar care vor și Android. De reținut este că pe interior există și o tastatură alfanumerică, pentru ca experiența să fie maximă.

Samsung a lansat oficial smartphone-ul Leader 8 (SM-G9298) samsung flip

Acesta este echipat cu un ecran full HD de 4.2 inch, atât pe interior, cât și pe exterior, procesor Snapdragon 821, 4GB RAM, 64GB memorie internă, cu suport MicroSD, și o baterie destul de mică, de 2300 mAh. Camerele sunt de 12 Megapixeli, cea principală, respectiv 5 Megapixeli – frontală.

Momentan, prețul nu a fost anunțat și nici disponibilitatea. Cel mai probabil noul device nu va depăși granițele Chinei, cum s-a întâmplat și cu alte smartphone-uri lansate acolo.

Samsung a lansat oficial smartphone-ul Leader 8 (SM-G9298) samsung flip   Samsung a lansat oficial smartphone-ul Leader 8 (SM-G9298) samsung flip   Samsung a lansat oficial smartphone-ul Leader 8 (SM-G9298) samsung flip

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Salut! Numele meu este Cristi. Sunt pasionat de tehnologie si Android, motiv pentru care am ales sa-mi dedic o mica parte din timp pentru a impartasi cu voi aceasta pasiune si a va face cunoscute ultimele noutati despre tot ce inseamna ,,robotelul verde".

Sustine
Click!
Close