Home Aplicatii Samsung Package Disabler Pro – „Curăță ...

Samsung Package Disabler Pro – „Curăță TouchWiz-ul”

de
22.07.2017

După cum știm, TouchWiz (sau GraceUX, cum este numit mai nou ) este suprasaturat cu funcții mai mult sau mai puțin folositoare, pe care uneori nu le folosim sau de care chiar nu știm că există până ne spune un prieten sau până vedem pe un site.

Am decis acum ceva timp să îmi limitez OS-ul pe propriul S7 Edge, să îl fac un Android curat fără să instalez un alt ROM custom – am luat Samsung Package Disabler și am început să dezactivez aplicații și funcții cu duzina.

Din câte știu eu, Android-ul curat are undeva la 170-190 de pachete în tot sistemul, iar eu am dezactivat aproximativ 150 de pachete din TouchWiz.

Primele efecte au fost:

  1. O interfață TouchWiz mai rapidă ( nu știu dacă e placebo sau chiar a fost mai fluidă )
  2. Undeva la 2.0 Gb RAM liberi ( de la 700-900 Mb înainte )
  3. Viața bateriei este mult mai bună. De la 8H SOT la 12H SOT

Samsung Package Disabler Pro - "Curăță TouchWiz-ul" touchwiz

Pachetele pe care le-am dezactivat sunt incluse în acest fișier XML – PacheteDezactivate

Fișierul poate fi importat direct în aplicația Package Disabler Pro, deși nu recomand nimănui să facă asta fără să vadă ce funcții sunt dezactivate – nu o să explodeze nimic dacă decideți să riscați, dar poate rămâneți într-un soft brick.

Până la urmă, nu recomand să dezactivați absolut tot, doar ce nu folosiți, și dacă nu știți ce face un pachet nu îl dezactivați, deoarece poate vă regăsiți în meniul de hard reset.

[appbox googleplay id=com.ospolice.packagedisablerpro]

Aici aveți aplicația, dacă vă decideți să o folosiți, puteți împărtăși fișierele XML exportate din aplicație în comentarii, pentru a ajuta și alți utilizatori.

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Ma numesc Mihai și am 17 ani. Mă pasionează fotografia și tehnologia. Membru îndelungat pe XDA și fost admin pe Android Central.

Sustine
Click!
Articole populare
Review Xbox Series S