Home Stiri Samsung renunță la producția și vânzarea ...

Samsung renunță la producția și vânzarea lui Galaxy Note 7

11.10.2016

Samsung renunță la producția și vânzarea lui Galaxy Note 7 samsung note 7

Seria zilelor negre se pare că nu se mai termină pentru Samsung. La nici o săptămână de la incidentele cu Galaxy Note 7s, varianta ce se voia safe, după ce modelul lansat inițial fusese înlocuit din cauza problemelor cu explozia bateriei, sud-coreeni au anunțat încetarea producției și vânzării lui Note 7.

„TAKING OUR CUSTOMER’S SAFETY AS OUR HIGHEST PRIORITY.” – Samsung Mobile

Probabil este cea mai bună soluție în momentul acesta, având în vedere bombardamentul mediatic prin care a trecut Samsung în ultimele 2 luni. Aceștia nu pot risca și nici clienții nu mai pot suporta o altă rechemare, chiar dacă a 3-a oară ar putea fi cu noroc.

Analiștii economici estimează pierderi de 17 miliarde de dolari, fiind cel mai mare declin al gigantului din ultimii 10 ani.

Rămâne acum de văzut dacă efectele acestor probleme se vor resimți și în vânzările lui Galaxy S7 și S7 Edge, dar mai ales cât va scădea încrederea cumpărătorilor pe viitor.

via

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!