Home Aplicatii SD Maid – aplicație pentru curățarea ...

SD Maid – aplicație pentru curățarea Android-ului [10 coduri promo gratuite]

23.05.2016

SD Maid - aplicație pentru curățarea Android-ului [10 coduri promo gratuite] system coduri promo cleaner

După câteva luni de utilizare, device-ul vostru Android se încarcă cu o mulțime de „gunoaie” lăsate de aplicații sau de sistem. De aceea, din când în când este recomandat să curațați cache-ul și să stergeți folderele goale, fișierele, log-urile și rapoartele generate de aplicații și jocuri, pentru a preveni îngreunarea sistemului de operare. Acest procedeu este foarte enervant și greoi dacă îl facem manual, așa că pentru asta există aplicații de „system cleaning”. Majoritatea acestora curăță și optimizează doar cu numele, însă SD Maid chiar face ce scrie în descriere.

Dezvoltată încă din 2011 de către Dark3n, un utilizator cunoscut de pe forumul XDA Developers, SD Maid este de un an și ceva aplicația pe care o accesez cel puțin o dată pe săptămână.

SD Maid oferă o mulțime de funcții, cum ar fi:

CorpseFinder – fișierele și directoarele din memoria telefonului și din card sunt scanate și verificate dacă au legături cu aplicații instalate și cu bazele de date. În cazul în care nu sunt găsite legături, atunci acestea sunt considerate „corpses” și sunt șterse.

SystemCleaner – scanează după fișiere cunoscute ca fiind inutile, din anumite locații, și le sterge.

AppCleaner – caută în memoria internă și în cardul SD cache-ul aplicațiilor și îl curăță.

Duplicates– caută după fișiere cu aceeași extensie, dimensiune și informații și șterge copiile, păstrând doar un fișier.

Databases – optimizează bazele de date folosind comanda VACUUM din SQL, îmbunătățind astfel perfomanța acestora.

AppCleaner și Duplicates sunt 2 funcții mai importante, așa că utilizarea lor necesită versiunea PRO.

SD Maid - aplicație pentru curățarea Android-ului [10 coduri promo gratuite] system coduri promo cleaner SD Maid - aplicație pentru curățarea Android-ului [10 coduri promo gratuite] system coduri promo cleaner SD Maid - aplicație pentru curățarea Android-ului [10 coduri promo gratuite] system coduri promo cleaner

Acțiunile enumerate mai sus sunt lansate toate printr-o singură apăsare de buton, nefiind nevoie să le luați pe rând. În plus, dacă nu vreți să porniți voi curățarea și optimizarea, puteți seta la cate zile și la ce oră vreți să pornească automat întreaga procedură. Din păcate, și acest programator este activ doar în versiunea PRO.

SD Maid mai oferă și o secțiune de AppControl, unde puteți vedea toate aplicațiile instalate, dimensiunea lor, modul în care rulează. Pe lângă acestea puteți da Kill unui aplicații, export ca și fișier .apk, delete împreună cu toate log-urile acesteia, dar și Autostart, acțiune pentru cei care au ROOT.

SD Maid - aplicație pentru curățarea Android-ului [10 coduri promo gratuite] system coduri promo cleaner SD Maid - aplicație pentru curățarea Android-ului [10 coduri promo gratuite] system coduri promo cleaner SD Maid - aplicație pentru curățarea Android-ului [10 coduri promo gratuite] system coduri promo cleaner

Că să merite toți banii, dezvoltatorul a mai introdus în aplicație și un File Explorer, dar și o funcție de Search, care caută atât după nume, cât și după conținut, ceea ce înseamnă că deschide fișierele text și caută și în ele. Foarte util, aș zice eu.

Tot o funcție disponibilă în veriantă PRO este și Statistics, pentru a vedea istoricul și graficul acțiunilor de curățare și optimizare.

Mai jos aveți o poza din Statistics, facuta de pe device-ul meu. Puteți vedea și voi cât și-a făcut treaba aplicația de pe 22.04 (atunci i-am dat reset to factory ultima dată) până pe 23.05.

SD Maid - aplicație pentru curățarea Android-ului [10 coduri promo gratuite] system coduri promo cleaner

SD Maid poate fi descărcată gratuit din Play Store, dar fără unlocker-ul PRO în valoare de 10 lei, o să puteți folosi doar o parte din funcții.

Aplicație:

[pb-app-box pname=’eu.thedarken.sdm’ name=’SD Maid’ theme=’light’ lang=’en’]

Unlocker:

[pb-app-box pname=’eu.thedarken.sdm.unlocker’ name=’SD Maid Pro – Unlocker’ theme=’light’ lang=’en’]

Mai multe detalii puteți găsi și pe site-ul oficial sdmaid.darken.eu

După cum scrie și în titlu, o sa ofer 10 coduri promo gratuite primilor 10 comentatori. Lasați comentariu cu o adresa de mail valida pentru a vă putea trimite codul. Acest cod poate fi folosit în secțiunea „Redeem – Valorificați” din Play Store și primiți gratuit și pentru totdeauna unlocker-ul SD Maid.

LE: Cele 10 coduri au fost epuizate. Dacă o să mai ofere dezvoltatorul altele, o sa revin cu o „nouă rundă”.

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!