Home Aplicatii Sensor Sense – aplicația gratuită care ...

Sensor Sense – aplicația gratuită care testează toți senzorii unui device

11.06.2015

Sensor Sense - aplicația gratuită care testează toți senzorii unui device test senzori featured

Răsfoind pe site-urile de profil am dat de o aplicație foarte utilă și interesantă în același timp, de a cărei existență nu știam. Sensor Sense este aceasta și după cum îi spune și numele verifică modul de funcționare al tuturor senzorilor existenți pe device-ul vostru. Aplicația oferă acces la senzorul de presiune, de lumina, de proximitate, accelerometru, campul magnetic, giroscop, temperatură, presiune, sunet, senzorii de mișcare și mulți alții, în funcție de echiparea fiecărui device.

Sensor Sense este ideală pentru cei care vor să verifice dacă un anume senzor este activ sau funcționează în parametri normali, fără să caute prea mult sau să introducă coduri ascunse ale producătorului.

Sensor Sense - aplicația gratuită care testează toți senzorii unui device test senzori featured

Eu, de exemplu, am gasit-o utilă testând senzorul de presiune pe un Sony Xperia Z3 Compact, cifre care imi arată dacă „dopurile” de pe laterale sunt etanșe.

Când aplic presiune pe ecran cu capacul deschis, cel care protejează port-ul MicroUSB și cardul, presiunea afișată râmâne în jurul valorii de 1003.1 hPa (hectopascali), iar altitudinea în jurul valorii de 85m – imaginea din stânga. Când capacul este închis și etanș, presiunea crește direct proporțional cu forța aplicată pe ecranul sau spatele device-ului, iar altitudinea scade invers proporțional cu forța aplicată – imaginea din dreapta.

În funcție de acest test puteți ști dacă device-ul vostru Xperia Z1/Z2/Z3 este pregatit, teoretic, să intre în apă. Atenție, am zis „teoretic”! Testul poate fi facut și accesând un set de setări ascunse, dar cu un număr mai mare de pași. Eu nu am riscat până acum să îi fac baie, deoarece garanția nu este valabilă în cazul „gurilor” de apă luate de device.

Sensor Sense - aplicația gratuită care testează toți senzorii unui device test senzori featured

Sense Sensor poate fi descărcată gratuit din Play Store.

[pb-app-box pname=’com.kristofjannes.sensorsense’ name=’Sensor Sense’ theme=’light’ lang=’en’]

via

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!