Home Jocuri Shadowmatic – un joc despre perspectivă ...

Shadowmatic – un joc despre perspectivă [5 coduri promo]

de
30.04.2017

Shadowmatic m-a surprins plăcut, fiind un joc aparte. Spre deosebire de celelalte de pe Google Play Store, acesta nu se axează pe un concept care este destinat spre a te împinge la microtranzacții, ci îți provoacă imaginația într-un mod plăcut.

Shadowmatic - un joc despre perspectivă [5 coduri promo] puzzle

În primul nivel al acestui joc ți se oferă o formă ciudată, fără trăsături cunoscute, ceva fără început și fără sfârșit, iar tu trebuie să aranjezi forma într-un mod în care aceasta va proiecta o umbră cunoscută pe peretele din spate.

Shadowmatic - un joc despre perspectivă [5 coduri promo] puzzle

Jocul este foarte captivant și chiar dacă ideea de bază poate părea simplă, acesta este destul de greu. Totuși, poți primi indicii în schimbul unor token-uri dacă rămâi blocat.

Un alt aspect plăcut al jocului este atenția la detaliile grafice. Universul prezent în joc nu este unul open-world, iar acest lucru le-a dat posibilitatea developerilor să construiască un joc pe o platformă mobilă care arată la fel de bine ca cele de pe console.

Jocul poate fi descărcat gratuit în versiunea Lite, iar pentru 15 lei, primiți versiunea Pro a jocului, în care sunt prezente peste 100 de nivele și multe alte lucruri noi. 

Shadowmatic - un joc despre perspectivă [5 coduri promo] puzzle

Cei de la studioul grafic Triada Games ne-au oferit cinci coduri promoționale pentru audiența noastră.

Pentru a câștiga un astfel de cod promoțional trebuie să lăsați un comentariu mai jos, iar primii 5 vor avea codurile pentru varianta full.

Update: Toate codurile au fost epuizate.

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Ma numesc Mihai și am 17 ani. Mă pasionează fotografia și tehnologia. Membru îndelungat pe XDA și fost admin pe Android Central.

Sustine
Click!
Articole populare
Review Xbox Series S