Home Jocuri Shadowmatic – un joc despre perspectivă ...

Shadowmatic – un joc despre perspectivă [5 coduri promo]

de
30.04.2017

Shadowmatic m-a surprins plăcut, fiind un joc aparte. Spre deosebire de celelalte de pe Google Play Store, acesta nu se axează pe un concept care este destinat spre a te împinge la microtranzacții, ci îți provoacă imaginația într-un mod plăcut.

Shadowmatic - un joc despre perspectivă [5 coduri promo] puzzle

În primul nivel al acestui joc ți se oferă o formă ciudată, fără trăsături cunoscute, ceva fără început și fără sfârșit, iar tu trebuie să aranjezi forma într-un mod în care aceasta va proiecta o umbră cunoscută pe peretele din spate.

Shadowmatic - un joc despre perspectivă [5 coduri promo] puzzle

Jocul este foarte captivant și chiar dacă ideea de bază poate părea simplă, acesta este destul de greu. Totuși, poți primi indicii în schimbul unor token-uri dacă rămâi blocat.

Un alt aspect plăcut al jocului este atenția la detaliile grafice. Universul prezent în joc nu este unul open-world, iar acest lucru le-a dat posibilitatea developerilor să construiască un joc pe o platformă mobilă care arată la fel de bine ca cele de pe console.

Jocul poate fi descărcat gratuit în versiunea Lite, iar pentru 15 lei, primiți versiunea Pro a jocului, în care sunt prezente peste 100 de nivele și multe alte lucruri noi. 

Shadowmatic - un joc despre perspectivă [5 coduri promo] puzzle

Cei de la studioul grafic Triada Games ne-au oferit cinci coduri promoționale pentru audiența noastră.

Pentru a câștiga un astfel de cod promoțional trebuie să lăsați un comentariu mai jos, iar primii 5 vor avea codurile pentru varianta full.

Update: Toate codurile au fost epuizate.

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Ma numesc Mihai și am 17 ani. Mă pasionează fotografia și tehnologia. Membru îndelungat pe XDA și fost admin pe Android Central.

Sustine
Click!