Skill Wave: Endless Fun – un endless runner pe verticală proaspăt publicat în Play Store

de
18.11.2015
...

www.droidgamers.comimagesstoriesnewsskillwaveSkill-Wave-Android-Game-b23c5d1c677cc9e5b824331af47d7be5e8867265 Skill Wave: Endless Fun - un endless runner pe verticală proaspăt publicat în Play Store

Lansat întâi pentru iOS, jocul Skill Wave: Endless Fun a fost publicat și în Play Store, fiind disponibil acum și pentru Android. Gameplay-ul este unul simplu și destul de comun ca și idee: trebuie să supraviețuiți cât mai mult timp evitând obstacolele apărute în calea punctului controlat. Un fel de Flappy Bird cu puteri, dar pe verticală.

Dacă sunteți în căutarea unui joc care nu are o continuitate și nu necesită o anume concentrare, puteți descărca gratuit titlul Skill Wave: Endless Fun din Play Store.

[pb-app-box pname=’com.appsolutegames.skillwave’ name=’Skill Wave’ theme=’light’ lang=’en’]

12-224x398 Skill Wave: Endless Fun - un endless runner pe verticală proaspăt publicat în Play Store 23-224x398 Skill Wave: Endless Fun - un endless runner pe verticală proaspăt publicat în Play Store image1-224x398 Skill Wave: Endless Fun - un endless runner pe verticală proaspăt publicat în Play Store

 

Tag-uri:
Despre autor

Salut! Numele meu este Cristi. Sunt pasionat de tehnologie si Android, motiv pentru care am ales sa-mi dedic o mica parte din timp pentru a impartasi cu voi aceasta pasiune si a va face cunoscute ultimele noutati despre tot ce inseamna ,,robotelul verde".

Sustine
Click!