Home Aplicatii Sleep as Android – o alarmă ...

Sleep as Android – o alarmă deșteaptă – 3 coduri promo

de
13.02.2017

Sleep as Android - o alarmă deșteaptă - 3 coduri promo sleepasandroid android

Dacă ești genul de persoană care nu are nevoie de o alarmă care să te trezească dimineața înseamnă că ești norocos.

Pentru restul, o alarmă este obligatorie, dacă nu vrei să întârzii la meeting-uri matinale. Evident că toate telefoanele au alarmă, dar noi am găsit o aplicație care te poate ajuta să te trezești într-o manieră liniștită.

Soluția este Sleep as android, o aplicație de la Urbandorid Team, cei care au făcut și aplicația Twilight.

Astfel, cum o treime din viețile noastre o petrecem dormind, eu cred că aplicația aceasta este extrem de folositoare și nu o vei uita undeva printr-un folder.

În primul rand, aplicația te poate face să adormi mai rapid cu sunete binaurale, sunete ale balenelor, sunete ale mării și sunete de ploaie. Când este momentul să te trezești aplicația nu dă volumul la 100%, creând o situație de „panică”, ci te trezește cu sunete ale păsărilor sau cu sunete ce mimează susurul apei, mergând gradual cu volumul de la 10% la 100%.

Sleep as Android - o alarmă deșteaptă - 3 coduri promo sleepasandroid android Sleep as Android - o alarmă deșteaptă - 3 coduri promo sleepasandroid android Sleep as Android - o alarmă deșteaptă - 3 coduri promo sleepasandroid android

Sleep as android îți monitorizează somnul și îți arată un grafic de evoluție al somnului – practic îți spune când ai dormit adânc și când erai doar pe punctul de a ațipi.

O funcție inteligentă integrată în aplicație este posibilitatea de a te asculta în timpul somnului pentru a auzi dacă sforăi,dacă vorbești în somn și te poate ajuta să îți întrerupi aceste obiceiuri.

O altă funcție interesantă a aplicației este aceea care te obligă să faci calcule matematice simple sau alte lucruri ușoare ca să nu adormi după ce apeși „Turn off”, punându-ți creierul la puțină muncă.

Sleep as Android - o alarmă deșteaptă - 3 coduri promo sleepasandroid android

Eu personal am folosit-o și m-a ajutat foarte mult când am avut lucruri de făcut foarte de dimineață. O recomand cu mare plăcere, aplicația te lasă să o testezi 14 zile, iar dacă te-a convins apoi o poți cumpăra din Google Play.

Sleep as Android

Sleep as Android Unlock

*primele 3 comentarii vor primi câte un cod promoțional pe email.

Update: codurile au fost epuizate.

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Ma numesc Mihai și am 17 ani. Mă pasionează fotografia și tehnologia. Membru îndelungat pe XDA și fost admin pe Android Central.

Sustine
Click!