Home Altele [Rezultatul sondajului de weekend] Ce launcher ...

[Rezultatul sondajului de weekend] Ce launcher folosiți pe device-ul vostru?

15.05.2015

[Rezultatul sondajului de weekend] Ce launcher folosiți pe device-ul vostru? sondaj poll launcher

De-a lungul timpului intefețele device-urile au suferit o mulțime de modificări, că ne referim la TouchWiz, Sense, LG UI etc sau la interfața stock Android prezentă pe seriile Nexus și GPE.

Pentru cei mai puțin pretențioși aceste interfețe au fost mai mult decât suficiente, însă pentru cei atenți la detalii și iubitori de „original” au existat și vor exista mereu celebrele launchere.

Diferența dintre launchere și interfețele stock este făcută de libertatea de a modifică fața device-ului până la cele mai mici detalii (icon-uri, dimensiunea icon-urile, dimensiunea textului, număr de linii și coloane din homescreen și drawer etc), chiar dacă producătorii de smartphone-uri la ultimele versiuni au introdus câteva din funcțiile pe care le găsim pe launcherele 3rd party.

Pentru weekend m-am gândit să public un sondaj pentru a afla care launcher este cel mai folosit, popular și apreciat de utilizatorii Android din țara noastră.

[poll id=”3″]

Update: Conform acestui sondaj, se pare că cei mai mulți dintre utilizatorii Android au ramas la launcher-ul stock, probabil și din comidatate. Pe locul doi, după cum mă așteptam, este Nova Launcher, pe care îl folosesc și eu. Restul launcherelor din sondaj sunt cu mult în urma primelor două poziții.

Mulțumesc tuturor celor care au votat!

Mai jos aveți și link-uri directe către launcherele custom enumerate mai sus, poate sunteți curioși să încercați altele după acest sondaj.

Pe lăngă vot puteți lăsa și un comentariu în care să ne spuneți și nouă de ce vă place și de ce folosiți un anumit launcher.

[pb-app-box pname=’com.teslacoilsw.launcher’ name=’Nova Launcher’ theme=’light’ lang=’en’] [pb-app-box pname=’com.anddoes.launcher’ name=’Apex Launcher’ theme=’light’ lang=’en’] [pb-app-box pname=’ginlemon.flowerfree’ name=’Smart Launcher 2′ theme=’light’ lang=’en’] [pb-app-box pname=’com.google.android.launcher’ name=’Google Now Launcher’ theme=’light’ lang=’en’]
Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!