Home Altele [Sondaj de weekend] Samsung Galaxy S6/S6 ...

[Sondaj de weekend] Samsung Galaxy S6/S6 Edge, HTC One M9, LG G4 sau Sony Xperia Z3+?

29.05.2015

[Sondaj de weekend] Samsung Galaxy S6/S6 Edge, HTC One M9, LG G4 sau Sony Xperia Z3+? sondaj de weekend sondaj flagship

Samsung Galaxy S6/S6 Edge și HTC One M9 se află de câteva săptămâni în ofertele retailerilor locali. LG G4 a fost anunțat la sfârșitul lunii aprilie și aseara lansat oficial și în Romania, în cadrul unui eveniment. Sony Xperia Z3+ a fost anunțat la nivel mondial cu câteva zile în urmă, chiar dacă în Japonia era lansat de la sfârșitul lunii aprilie ca și Z4.

Știm cu toții de „luptele” care se duc pe forumuri și site-urile de profil între posesorii și fanii producătorilor de smartphone-uri.

Din acest motiv lansez un sondaj pentru a afla spre ce flagship-uri/producători s-ar îndrepta utilizatorii Android sau viitorii utilizatori Android. Presupunem că toate cele 5 smartphone-uri ar veni la același preț, pentru a nu exista alegeri influențate de preț și replici de genul „nu merită diferența de la device-ul X la device-ul X”.

În secțiunea de comentarii vă puteți argumenta alegerea.

[poll id=”4″]

Specificații complete: Samsung Galaxy S6 | Samsung Galaxy S6 Edge | HTC One M9 | LG G4 | Sony Xperia Z3+

Rezultat: Deși a primit o mulțime de critici, se pare că HTC One M9 este un smartphone râvnit, fiind primul în sondaj. Pe locul 2 se află Galaxy S6 Edge la egalitate cu Xperia Z3+, urmate de LG G4 și Galaxy S6 pe ultimul loc.

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!