Home Stiri Sony a relansat Xperia Z4 la ...

Sony a relansat Xperia Z4 la nivel global sub numele de Xperia Z3+

26.05.2015

Sony a relansat Xperia Z4 la nivel global sub numele de Xperia Z3+ z3 xperia sony

Cum ați citit și în titlu, Sony a relansat la nivel global, sub numele de Xperia Z3+, ultimul flagship Xperia Z4, disponibil doar pentru Japonia până astăzi. Producătorul japonez a luat hotărârea de a pune doar un „+ (plus)” la modelul precedent, probabil, din cauza diferențelor foarte mici dintre cele două smartphone-uri.

La exterior, plusul a renunțat la capacul care acoperea port-ul MicroUSB, reușind să păstreze rezistența la apă și praf, și este mai subțire, având doar 6.9mm grosime, dimensiune câștigată din bateria de 2930mAh, cu 170mAh mai mică decât cea a predecesorului.

Sony a relansat Xperia Z4 la nivel global sub numele de Xperia Z3+ z3 xperia sony

La interior, Z3+ vine tot cu ecran de 5.2 inch 1080p, 3GB RAM și cameră principală de 20.7 MP, dar cu ISO12800. Procesorul este acum Snapdragon 810 ( Snapdragon 801 pe Z3), memoria internă este de 32GB (16GB pe Z3) și cameră frontală a crescut de la 2.2MP la un senzor de 5MP cu un unghi mai larg și stabilizare optică.

Sony Xperia Z3+ va rula Android 5.0 și va fi pus în vânzare vara aceasta în patru versiuni de culoare: negru, alb, aramiu și verde marin.

Sony a relansat Xperia Z4 la nivel global sub numele de Xperia Z3+ z3 xperia sony

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!