Home Jocuri Super Dashy Knight – runner old ...

Super Dashy Knight – runner old school

de
07.07.2017

Super Dashy Knight - runner old school pixel art

Super Dashy Knight reprezintă un alt titlu mic, dar care oferă o multitudine de ore încărcate de gameplay cu grafică de calitate, muzică ambientală ce reamintește de jocurile old-school.

Premiza acestuia este una simplă – va trebui să explorezi o lume plină de monștri și obstacole pentru a obține un scor cât mai mare. Modul în care realizezi acest lucru este unul foarte distractiv și totodata casual – ai la dispoziție doar două acțiuni: săritul și dash-ul.

Super Dashy Knight - runner old school pixel art

Caracterul va alerga singur, ca într-un runner de tip vechi, iar tu trebuie să te ferești de diferitele obstacole și de monștri care își vor da silința să te oprească.

Super Dashy Knight - runner old school pixel art

Super Dashy Knight - runner old school pixel art

Jocul dispune de o mulțime de skin-uri pentru caracterul tău (majoritatea pot fi deblocate prin achievement-uri) și de doar trei hărți pe care le poți accesa.

[appbox googleplay se.isakpersson.dashyknight]

Jocul poate fi descărcat gratuit din PlayStore și îl recomand cu cea mai mare placere. Este un time-killer impresionant. Dezvoltatorul jocului ne-a oferit 9 coduri promoționale pentru skin-ul „Death” (cel prezent în screenshot-urile de mai sus). Primele 9 comentarii vor primi cate un cod promoțional pentru acesta.

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Ma numesc Mihai și am 17 ani. Mă pasionează fotografia și tehnologia. Membru îndelungat pe XDA și fost admin pe Android Central.

Sustine
Click!
Articole populare
Review Xbox Series S