Home Jocuri Super Dashy Knight – runner old ...

Super Dashy Knight – runner old school

de
07.07.2017

Super Dashy Knight - runner old school pixel art

Super Dashy Knight reprezintă un alt titlu mic, dar care oferă o multitudine de ore încărcate de gameplay cu grafică de calitate, muzică ambientală ce reamintește de jocurile old-school.

Premiza acestuia este una simplă – va trebui să explorezi o lume plină de monștri și obstacole pentru a obține un scor cât mai mare. Modul în care realizezi acest lucru este unul foarte distractiv și totodata casual – ai la dispoziție doar două acțiuni: săritul și dash-ul.

Super Dashy Knight - runner old school pixel art

Caracterul va alerga singur, ca într-un runner de tip vechi, iar tu trebuie să te ferești de diferitele obstacole și de monștri care își vor da silința să te oprească.

Super Dashy Knight - runner old school pixel art

Super Dashy Knight - runner old school pixel art

Jocul dispune de o mulțime de skin-uri pentru caracterul tău (majoritatea pot fi deblocate prin achievement-uri) și de doar trei hărți pe care le poți accesa.

[appbox googleplay se.isakpersson.dashyknight]

Jocul poate fi descărcat gratuit din PlayStore și îl recomand cu cea mai mare placere. Este un time-killer impresionant. Dezvoltatorul jocului ne-a oferit 9 coduri promoționale pentru skin-ul „Death” (cel prezent în screenshot-urile de mai sus). Primele 9 comentarii vor primi cate un cod promoțional pentru acesta.

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Ma numesc Mihai și am 17 ani. Mă pasionează fotografia și tehnologia. Membru îndelungat pe XDA și fost admin pe Android Central.

Sustine
Click!