Home Telefoane Samsung Galaxy S20 Ultra – primele ...

Samsung Galaxy S20 Ultra – primele impresii după 3 zile de utilizare

24.03.2020

Samsung Galaxy S20 Ultra - primele impresii după 3 zile de utilizare samsung s20 ost

A mai trecut un an și sud-coreeni de la Samsung ne-au încântat în luna februarie cu o nouă serie Galaxy S. De această dată au sărit de la 10 la 20, dar au disponibile ca și anul trecut tot 3 modele: S20, S20+ și S20 Ultra. Prin programul Orange Smartphone Tester l-am primit și eu la test pe cel mai mare, cel mai tare dintre ele – Samsung Galaxy S20 Ultra 5G.

Samsung Galaxy S20 Ultra - primele impresii după 3 zile de utilizare samsung s20 ost

După 3 zile de utilizare pot să spun că este mai mare și mai greu decât îl percepeam din specificații. Arată foarte bine, dar îl cam strică rama cu camerele de pe spate. Mi se pare ca iese prea mult în exterior. Ecranul îmi place. Folosesc zi de zi Galaxy S10 și pot să recunosc că diferența la ecrane se observă. Se vede ceva mai curat cel de la S20.

Zoom-ul este unul dintre motivele pentru care Samsung a sacrificat din design. Deși se laudă inclusiv pe spate cu 100X, poze decente face până pe la 20x. Cu 100X am încercat dar a ieșit un amestec de culori prin care distingi cu greu ce conține poza. Sunt doar cifre și sunt puse acolo pentru marketing.

Samsung Galaxy S20 Ultra - primele impresii după 3 zile de utilizare samsung s20 ost

Încărcarea este mai rapidă decât cea de pe S10, dar o sa revin cu timpi mai târziu.

În jocuri se mișcă perfect, dar se încinge destul de tare după 10-15 minute. Am citit ceva articole care spuneau că ar avea probleme cu temperatura. Poate se reglează cu un viitor update, cine știe.

Cam atât în 3 zile cu S20 Ultra 5G, sper că n-am omis nimic. Restul o să vină la sfârșitul perioadei de testare, într-un review mai detaliat.

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!