Home Aplicatii Twilight – aplicația căreia îi pasă ...

Twilight – aplicația căreia îi pasă de ochii și somnul tău [5+3 coduri promo gratuite]

13.02.2017

Twilight - aplicația căreia îi pasă de ochii și somnul tău [5+3 coduri promo gratuite] twilight coduri promo

Dacă ai intrat aici crezând că este un articol despre celebra franciză „The Twilight Saga”, țin să îți mărturisesc că te-ai cam înșelat. Este vorba de aplicația Twilight, dezvoltată de Urbandroid Team, care pune ecranului tău un filtru digital prin care este redusă lumina albastră emisă.

De unde această idee? În urma unor studii recente s-a demonstrat că expunerea la lumina albastră a ecranelor înainte de culcare poate altera calitatea somnului și timpul în care adormiți. Cauza este o proteină sensibilă din ochi numită melanopsină, care suprimă producerea de melatonină – un hormon responsabil pentru ciclurile somn-veghe. Mai jos aveți și un video care vă explică mai bine acest fenomen.

Cam atât cu anatomia, să revenim la Twilight. Filtrul care reușește să reducă lumina albastră emisă de ecran este de culoare roșie.

Aplicația vă oferă posiblitatea să reglați temperatura culorii roșii, intensitatea ei și să întunecați ecranul. Filtrul poate fi setat pentru un anumit interval orar sau după orele răsăritului și apusului, folosind locația device-ului.

Aplicația este ideală pentru cei care folosesc telefonul sau tableta pentru a citi cărțile preferate.

Twilight - aplicația căreia îi pasă de ochii și somnul tău [5+3 coduri promo gratuite] twilight coduri promo

Twilight este gratuită, dar vine și cu o versiune PRO care aduce câteva lucruri în plus:

  • posiblitatea de adăuga mai mult de 2 profile predefinite
  • timp de tranziție ajustabil
  • suspendarea aplicației în perioadele inactive
  • multe altele ce urmează să mai fie adăugate pe parcurs.
[appbox googleplay com.urbandroid.lux]

Twilight - aplicația căreia îi pasă de ochii și somnul tău [5+3 coduri promo gratuite] twilight coduri promo Twilight - aplicația căreia îi pasă de ochii și somnul tău [5+3 coduri promo gratuite] twilight coduri promo Twilight - aplicația căreia îi pasă de ochii și somnul tău [5+3 coduri promo gratuite] twilight coduri promo

Unlocker-ul Twilight PRO poate fi cumpărat din Play Store la prețul de 12 RON.

[appbox googleplay com.urbandroid.lux.donate]

Deși știam de ceva vreme de Twilight, am început să o folosesc cu câteva săptămâni în urmă și pot să spun că este mult mai relaxant pentru ochi să stau pe telefon noaptea, cu filtrul roșu aplicat.

Pentru cei care o folosesc sau vor să o folosească, ofer 5 coduri promo gratis pentru versiunea PRO, care pot fi valorificate în Play Store și păstrate pentru totdeauna în cont ca și cum ați fi cumpărat aplicația.

Primii 5 cititori care lasă un comentariu cu o adresa de mail validă, vor câștiga cele 5 coduri.

Gata cele 5 coduri. Fie ca aplicația, acum PRO, să vă protejeze ochii și somnul.

Update: Dezvoltatorul ne-a mai oferit încă 3 coduri pentru 3 cititori. Primele 3 comentarii primesc câte un cod promo pentru versiunea PRO.

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!