Home Telefoane Ulefone Paris 4G – octa-core, dual-sim ...

Ulefone Paris 4G – octa-core, dual-sim și design plăcut la un preț atractiv

29.09.2015

Ulefone Paris 4G - octa-core, dual-sim și design plăcut la un preț atractiv smartphone gearbest china

Dacă sunteți în căutarea unui smartphone și nu aveți de gând să cheltuiți prea mulți bani, un producător asiatic vă oferă o variantă ieftină. Este vorba de Ulefone Paris, un device dual-SIM 4G ce vine tocmai din China, nu din Franța, dacă la asta v-a dus cu gândul numele.

Ca și specificații, smartphone-ul este echipat cu ecran de 5 inch IPS OGS de 720p, procesor MTK6753 Octa Core, tactat la 1.3GHz, 2GB RAM, 16GB memorie internă și suport MciroSD de până la 128GB, baterie de 2250mAh și Android 5.1 Lollipop. Camerele lui Ulefone Paris sunt de 13 Megapixeli, cea principală, respectiv 5 Megapixeli, cea frontală.

Ulefone Paris este disponibil în 2 versiuni de culoare (alb și negru) și poate fi achiziționat de pe site-ul gearbest.com la prețul de 129$ sau la 149$ împreună cu o husă de tip flip-cover și protecție pentru ecran tempered glass, folosind cuponul de reducere la achiziție „ParisGB” (fără cupon costă 169$).

Mai jos puteți vedea și un filmuleț de prezentare al acestui dispositif (device în limba franceză).

Ulefone Paris 4G - octa-core, dual-sim și design plăcut la un preț atractiv smartphone gearbest china

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!