Home Altele V-bass – prima boxă inteligentă de ...

V-bass – prima boxă inteligentă de la Allview

de
11.04.2017

V-bass - prima boxă inteligentă de la Allview allview

Allview a lansat astăzi prima boxa inteligentă Bluetooth și Wifi din portofoliu, V-bass. Este inteligentă pentru că, pe lângă redarea de conținut audio, aceasta este copatibilă cu Amazon Alexa Voice, ceea ce înseamnă că poate răspunde la întrebări și comenzi vocale pentru a oferi diverse informații, lectura cărți etc, dar și pentru a controla muzica. Din păcate, toate acestea doar în limba engleză.

V-bass știe să se sincronizeze via WiFi și cu o altă boxă de același fel, pentru a reda muzică preferată stereo, folosind doar aplicația dedicată Siebo Multiroom.

Tehnologia preia ușor atributele personalității umane, iar interacțiunea omului cu dispozitivul se face natural, ca într-o conversație. V-bass aduce utilizatorului un mix de informație și divertisment furnizat într-o formă nouă și extrem de atrăgătoare.Lucian Peticilă, General Manager Allview

V-bass are o putere de 3W si o autonomie de până la 4 ore, încărcarea realizându-se prin intermediul cablului microUSB.

Boxa inteligentă V-bass este disponibilă de astăzi pe site-ul allview.ro la prețul de 249 lei.

V-bass - prima boxă inteligentă de la Allview allview  V-bass - prima boxă inteligentă de la Allview allview  V-bass - prima boxă inteligentă de la Allview allview

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!