Home Telefoane Vânzările Samsung afectate de Coronavirus

Vânzările Samsung afectate de Coronavirus

02.03.2020

Vânzările Samsung afectate de Coronavirus s20 galaxy

Coronavirus, cunoscut oficial ca și COVID-19, a influențat și afectat toate domeniile la nivel mondial, de la evenimente și conferințe, până la industrie și vânzări. Una dintre țările foarte afectate este Coreea de Sud care a raportat acum 2 zile 800 de noi cazuri.

Pe principiul „fiecare cu ce-l doare”, Samsung pune vânzările scăzute ale lui Galaxy S20 pe seama noului virus, raportând o scădere serioasă față de anul trecut. În prima zi a disponibilității, producătorul a vândut 70.800 de unități, față de 140.000 cât înregistra anul trecut cu modelul Galaxy S10.

Este și normal dacă ne uităm la isteria mondială creată. Cumpărăturile offline au scăzut, dar și interesul oamenilor pentru tehnologie. Atenția este acum îndreptată către altă direcție, foarte puțin către gadget-uri.

Și cei de la Apple sunt serios afectați, producția ultimelor modele iPhone fiind redusă din cauza suspendării activității fabricilor din China.

Nouă, utilizatorilor, nu ne rămâne decât să așteptăm să treacă, să ne spălăm mai des pe mâini și să ne protejăm cât putem.

via

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!