Home Stiri Vertu a extins colecția Signature Touch ...

Vertu a extins colecția Signature Touch Lizard

18.06.2015

Vertu a extins colecția Signature Touch Lizard vertu premium

Vertu, producătorul și distribuitorul britanic de telefoane de lux, a extins colecția de smartphone-uri Signature Touch Lizard, adăugând 2 noi modele: Night Forest și Dark Scarlet. După cum îi spune și numele, întreaga serie este realizată din piele naturală de șopârlă și metale prețioase.

Ca și specificații hardware, device-urile high-class de la Vertu sunt echipate cu ecrane de 4.7 inch Full HD, protejate de sticlă cristal safir, procesor quad-core Snapdragon 801, tactat la 2.3 GHz, 2GB RAM, 64GB memorie internă, o baterie de 2275mAh, cameră frontală de 2.1 Megapixeli, iar ca sistem de operare folosesc Android 4.4 KitKat.

Partea de audio a seriei a fost realizată în colaborare cu Bang & Olufsen, iar camera de 13 Megapixeli de pe spate, cu lentilă safir cristal și bliț LED dublu, a fost dezvoltată împreună cu Hasselblad. Pentru a păstra statutul de „premium” până la cele mai mici detalii, tonurile de apel au fost create special pentru Vertu de compozitori cunoscuți și redate de Orchestra Simfonică din Londra.

Pe lângă device, cumpărătorului i se oferă servicii de concierge (angajatul unui hotel responsabil cu asigurarea de servicii de cea mai înaltă calitate) 24 din 24 de ore, peste tot în lume, cum ar fi rezervări, asistență și consiliere, și acces VIP în locații și cluburi private.

Cele două smartphone-uri de lux, Night Forest și Dark Scarlet, sunt disponibile la „modestul” preț de aproximativ 11.300$.

Vertu a extins colecția Signature Touch Lizard vertu premium

Vertu a extins colecția Signature Touch Lizard vertu premium

via | via

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!