Voi știați că în adresele de Gmail punctele nu sunt luate în considerare? Eu nu.

de
05.12.2016
...

1fdqpt Voi știați că în adresele de Gmail punctele nu sunt luate în considerare? Eu nu.

Răsfoind astăzi pe Facebook am dat de un articol care, fără să exagerez, m-a luminat. M-am simțit ca și cum aș fi locuit sub o piatră în ultimii 8 ani, de când folosesc Gmail. Am descoperit că Google folosește o politică diferită față de alte servicii de email. Ei ignora/nu iau în considerare punctele care se află poziționate înainte de @gmail.com

Ca să înțelegeți mai bine, uitați și un exemplu: 

  • homerjsimpson@gmail.com = hom.er.j.sim.ps.on@gmail.com
  • homerjsimpson@gmail.com = HOMERJSIMPSON@gmail.com
  • homerjsimpson@gmail.com = Homer.J.Simpson@gmail.com

Voi vă dați seama cât timp am pierdut eu din viață dictând de fiecare dată mail-ul cu cele 2 puncte (.) aflate în interiorul lui? Una este sa spui popescu.[punct]m.[punct]n.[punct]ionut@gmail.com și alta este să îi spui popescumnionut@gmail.com. Mult mai ușor și sunt șanse mai mici să fie înțeles greșit.

N-am crezut până n-am testat. Da, frate, chiar merge! Acest „trick” este din 1900, toamna, de când s-a născut serviciul Gmail, dar cineva l-a ținut foarte bine ascuns de mine în toți acești ani.

p.s: pun pariu că nu sunt singurul.

via / via Rivi

Tag-uri:
Despre autor

Salut! Numele meu este Cristi. Sunt pasionat de tehnologie si Android, motiv pentru care am ales sa-mi dedic o mica parte din timp pentru a impartasi cu voi aceasta pasiune si a va face cunoscute ultimele noutati despre tot ce inseamna ,,robotelul verde".

Sustine
Click!