Home Telefoane X4 Soul Vision – primul smartphone ...

X4 Soul Vision – primul smartphone Allview cu proiector laser integrat

11.10.2017

X4 Soul Vision - primul smartphone Allview cu proiector laser integrat soul allview

Allview a lansat ieri primul smartphone din portofoliu cu proiector laser integrat – X4 Soul Vision. După aproape 4-5 ani aud din nou de un smartphone cu proiector integrat.

Proiecția are o rată de contrast de 5.000:1 și este realizată din aproape 30 de milioane de pixeli pe secundă.

Allview este un business românesc de antreprenoriat în tehnologie și știm cât de importante sunt eficiența și dinamica unor prezentări. Dorim să sprijinim tinerii antreprenori cu un nou produs inovator, care va aduce beneficii de timp și cost atât pentru cei care au afaceri la început de drum, cât și pentru angajații inventivi, ambițioși care doresc să facă prezentări dinamice”, a declarat Lucian Peticilă, fondatorul Allview. „X4 Soul Vision este rezultatul evoluției tehnologice, care acum permite o funcționare nelimitată, fără a mai fi necesară schimbarea lămpii de proiecție ca în cazul proiectoarelor DLP sau LCDLucian Peticilă, General Manager Allview

X4 Soul Vision - primul smartphone Allview cu proiector laser integrat soul allview

Pentru o focalizare cât mai bună, X4 Soul Vision vine și cu suport metalic, fiind ușor de așezat pe orice suprafață. Chiar dacă proiecția nu este perpendiculară, corecția automată obține o imagine perfect dreptunghiulară. Dimensiunea ecranului de proiecție poate varia, în funcție de distanța, între 20” și 200”.

X4 Soul Vision - primul smartphone Allview cu proiector laser integrat soul allview

X4 Soul Vision este cel de-al treilea model de smartphone ce va fi compatibil cu AVI, asistentul vocal al celor de la Allview.

Specificații:

  • Display de 5,5″ IPS Full HD, INCELL, Full Lamination
  • Bateria de 4000mAh, combinată cu proiectorul laser MEMS oferă smartphone-ului X4 Soul Vision autonomia necesară pentru 3,5 ore de redare continuă
  • Procesor Octa Core, susținut de o memorie RAM 3GB și o memorie Flash 32GB
  • Camera principală de 13MP cu PDAF
  • Două slot-uri pentru SIM-uri, conectivitate 4G Dual Mode
  • Camera frontală 8MP
  • Senzor de amprentă

Allview X4 Soul Vision poate fi comandat la prețul de 2.299 lei, de pe site-ul allview.ro. Clienții care se înscriu pe pagina www.allview.ro/vision în perioada 10 – 17 octombrie, beneficiază de un voucher în valoare de 300 lei.

X4 Soul Vision - primul smartphone Allview cu proiector laser integrat soul allview

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!