Home Altele Xiaomi intră tare pe piața din ...

Xiaomi intră tare pe piața din Europa – va deschide un magazin oficial și în Paris

de
02.05.2018

Xiaomi intră tare pe piața din Europa - va deschide un magazin oficial și în Paris xiaomi mi

Producătorul chinez Xiaomi vrea să cucerească cât mai mult din piața europeană extinzând rețeaua de magazine oficiale pe continent. După ce au deschis 2 magazine în Spania (Madrid și Barcelona) și în Italia, compania a anunțat unul și în Paris, ce va fi inaugurat pe 22 mai.

Și la noi în țară a umblat zvonul că se va deschide un Mi Store în Sibiu, care, din păcate, s-a demonstrat a fi unul neoficial.

Am avut ocazia în Barcelona să vizitez în februarie un magazin Xiaomi, deschis cu câteva zile înainte de MWC. Totul foarte bine pus la punct și aranjat, cu un design interior care m-a făcut să mă simt ca într-un Apple Store. De acolo puteai să cumperi cam toată gama lor de produse, inclusiv pixuri și rucsace. Prețurile băteau cu cele de pe Gearbest.com, adică erau accesibile și neumflate, deși spațiul se afla într-un mare mall din Barcelona.

Xiaomi este un brand care mie îmi place foarte mult. Au produse de calitate la prețuri chinezești. Să sperăm că o să avem și noi în următorii 1-2 ani un Mi Store în România.

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!