Home Stiri Xiaomi a lansat noile flagship-uri Mi5s ...

Xiaomi a lansat noile flagship-uri Mi5s și Mi5s Plus

de
27.09.2016

Producătorul chinez Xiaomi a lansat astăzi smartphone-urile Mi5s și Mi5s Plus, în cadrul unui eveniment anunțat cu ceva vreme în urmă.

Xiaomi a lansat noile flagship-uri Mi5s și Mi5s Plus xiaomi mi5s

Xiomi Mi5s vine cu un ecran FullHD de 5.15 inch și o carcasă metalică unibody sub care găsim un procesor Snapdragon 821, 3GB RAM și 64GB memorie internă, respectiv 4GB RAM și 128GB – pentru modelul îmbunătățit. Bateria este de 3100 mAh, cu tehnologie QuickCharge 3.0, iar cele 2 camere sunt de 12 Megapixeli – camera frontală, cu o deschidere a diafragmei de f/2.0, și de 4 Megapixeli – camera frontală.

Xiomi Mi5s este primul smartphone care vine cu senzor de amprentă ultrasonic aflat pe panel-ul din josul ecranului. Față de senzorul clasic, acesta funcționează fără probleme și dacă este umed sau murdar și în plus poate fi implementat pe sticlă sau metal.

Xiaomi Mi5s vine cu un preț imbatabil la ora actuală, pentru specificațiile oferite. Modelul cu 3GB/64GB este 299$, iar cel cu 4GB/128GB este 344$.

Xiaomi a lansat noile flagship-uri Mi5s și Mi5s Plus xiaomi mi5s

Xiaomi Mi5s Plus, fratele mai mare al lui Mi5s, este ceva mai diferit ca hardware, dar și ca dimensiuni. Acesta oferă un ecran FullHD de  5.7-inch, procesor Snapdragon 821, 4GB RAM și 64GB memorie internă pentru modelul de bază, 6GB RAM și 128GB memorie internă pentru modelul îmbunătățit și o baterie de 3800 mAh, cu tehnologie QuickCharge 3.0.

Camera frontală este aceeași de pe Mi5s, de 4 Megapixeli, în timp ce pe spate găsim o cameră duală de 13 Megapixeli. O cameră realizează capturi alb-negru, iar cea de-a doua capturi color. Combinând ambele imagini, rezultatul final va fi detaliat și cu foarte puțin noise. Senzorul de amprentă ultrasonic este prezent și el pe acest model, dar pe partea din spate.

Xiaomi Mi5s Plus are un preț ceva mai mare, dar tot mic pentru hardware-ul oferit:  4GB/64GB – 345$ și 6GB/128GB – 390$.

Atât Mi5s, cât și Mi5s Plus vin cu USB Type C, Bluetooth 4.2, Android 6.0 și sunt disponibile în 4 versiuni de culoare: Silver, Gray, Gold and Rose Gold.

Mă bucur să văd că Xiaomi încă își păstrează obiceiul de a vinde device-uri performante la prețuri decente și corecte. Poate în felul acesta se gândesc și alți producători să mai reducă prețurile exagerate și nejustificate, de cele mai multe ori.

Xiaomi Mi5s:

Xiaomi a lansat noile flagship-uri Mi5s și Mi5s Plus xiaomi mi5s

Xiaomi Mi5s Plus:

Xiaomi a lansat noile flagship-uri Mi5s și Mi5s Plus xiaomi mi5s

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!
Articole populare
Review Xbox Series S