Home Telefoane Xiaomi Mi A1 la 750 lei ...

Xiaomi Mi A1 la 750 lei pe site-ul unui retailer din China

23.01.2018

Xiaomi Mi A1 la 750 lei pe site-ul unui retailer din China xiaomi lightinthebox androidone

Xiaomi Mi A1 este smartphone-ul care a rupt gura târgului. Nu l-am testat, nu m-am jucat cu el, dar pe unde am citit a făcut o impresie foarte bună. Prețul este primul care impresionează, fiind doar 750 lei în oferta LightInTheBox.com. Când vezi un așa preț începi să îți pui semne de întrebare legat de materiale și performanță. Greșit!

Mi A1 face parte din linia Android One a celor de la Google, menită să ofere un sistem de operare curat care să se muleze perfect pe hardware. Inițial, când a luat naștere în 2014, acest program a fost dedicat smartphone-urilor low-end. În zilele noastre ținta lui a fost schimbată către telefoane mult mai potente și prețuri cuprinse între 200 – 400 euro.

Revenind la Mi A1, acesta oferă procesor octa-core, ecran FullHD de 5.5 inch, 4GB RAM și 64GB memorie internă. Are 2 camere principale duale de 12+12 MP și o cameră frontală de 5MP. Corpul este realizat din aluminiu și arată foarte, foarte bine.

Este un device nou, fiind anunțat în septembrie anul trecut și se bucură deja de un succes foarte mare.

Xiaomi Mi A1 la 750 lei pe site-ul unui retailer din China xiaomi lightinthebox androidone

Acest articol este sponsorizat de LightInTheBox.com.

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!