Home Tablete Xiaomi MiPad – tabletă quad-core de ...

Xiaomi MiPad – tabletă quad-core de 7.9 inch la 217$

02.11.2015

Xiaomi MiPad - tabletă quad-core de 7.9 inch la 217$ xiaomi gearbest

În ultimul timp lumea nu prea a mai fost așa interesată de tablete, cei mai mulți preferând phablet-urile ca și variantă de mijloc. Pentru cei care încă mai vreți o diagonală mare cu Android, vă prezint o tabletă de la Xiaomi ce se vinde la un preț accesibil pe marile site-uri din China.

Xiaomi MiPad este o tabletă cu un ecran retina IPS de 7.9 inch și rezoluție 1536 x 2048 pixeli, procesor quad-core Nvidia Tegra K1 tactat la 2.2 GHz, 2GB memorie RAM, și 16GB memorie internă cu suport MicroSD. Aceasta vine și cu 2 camere de 8 Megapixeli și 5 Megapixeli, baterie de 6700 mAh și difuzoare stereo. Ca software, MiPad este echipată cu Android 4.4 KitKat, cu interfață Miui v5.

Xiaomi MiPad poate fi achiziționată de pe site-ul gearbest.com la prețul de 217$, comandată din depozitul din China, și la 222$, comandată din depozitul din Europa (prețurile nu includ taxele de transport). Aceasta este disponibilă în 4 versiuni de culoare: roz, verde, galben și alb.

Xiaomi MiPad - tabletă quad-core de 7.9 inch la 217$ xiaomi gearbest

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!