Home Telefoane XIAOMI Redmi 2 Pro – quad-core, ...

XIAOMI Redmi 2 Pro – quad-core, ecran de 4.7 inch, dar și calitate la 156$

01.10.2015

XIAOMI Redmi 2 Pro - quad-core, ecran de 4.7 inch, dar și calitate la 156$ xiaomi gearbest

Foarte mulți dintre voi ați auzit de producătorul chinezesc de smartphone-uri și accesorii Xiaomi sau măcar de interfața Miui a acestora. Spre deosebire de alți producători asiatici, Xiaomi comercializează device-uri de foarte bună calitate și oferă suport software avansat la un preț foarte mic.

Unul dintre smartphone-urile de buget ale acestora este XIAOMI Redmi 2 Pro. La un preț foarte accesibil puteți avea un Dual SIM cu ecran HD IPS de 4.7 inch protejat de Gorilla Glass 2, procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 410 MSMS8916, tactat la 1.2 GHz, procesor grafic Adreno 306, 2GB RAM și 16GB memorie internă cu suport MicroSD de până la 32GB.

Redmi 2 Pro vine cu o cameră principală de 8 Megapixeli cu autofocus și flash LED și una secundară de 2MP, dar și cu o baterie Li-Po cu o capacitate de 2200mAh. Sistemult de operare este Android 4.4 KitKat și este animat de frumoasa interfață Miui 6.0.

XIAOMI Redmi 2 Pro poate fi achiziționat de pe gearbest.com la prețul de 156$ și este disponibil în două versiuni de culoare (alb și negru). Trebuie menționat că la această sumă se mai adaugă și costuri adiacente pentru transport.

XIAOMI Redmi 2 Pro - quad-core, ecran de 4.7 inch, dar și calitate la 156$ xiaomi gearbest

XIAOMI Redmi 2 Pro - quad-core, ecran de 4.7 inch, dar și calitate la 156$ xiaomi gearbest

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!