Home Telefoane XIAOMI Redmi Note 2 – dual ...

XIAOMI Redmi Note 2 – dual SIM, procesor octa core și ecran FullHD la 162$

09.10.2015

XIAOMI Redmi Note 2 - dual SIM, procesor octa core și ecran FullHD la 162$ xiaomi gearbest

Acum o săptămână ați putut citi un articol despre un smartphone produs de Xiaomi, ce putea fi achiziționat la un preț foarte bun. Astăzi vă prezint un alt device dual SIM de la Xiaomi, de data aceasta un phablet ceva mai performant, ce vine la un preț la fel de bun.

Cum ați observat încă din titlu, XIAOMI Redmi Note 2 este personajul principal în acest articol. Acesta vine echipat cu un ecran IPS LCD Full HD de 5.5 inch, procesor octa core Mediatek MT6795 Helio X10 tactat la 2.2 GHz, procesor grafic PowerVR G6200, 2GB RAM și 16 sau 32GB memorie internă, cu suport MicroSD doar pentru anumite versiuni. Camerele sunt de 13 Megapixeli – cea principală, cu o deschidere f/2.2, autofocus și flash LED, și 5 Megapixeli – cea frontală.

XIAOMI Redmi Note 2 - dual SIM, procesor octa core și ecran FullHD la 162$ xiaomi gearbest

Bateria este Li-Po de 3060mAh, cu tehnologie pentru încărcare rapidă (60% în 30 minute), iar ca software, phablet-ul este echipat cu Android 5.0 Lollipop, cu interfață Miui 7.

XIAOMI Redmi Note 2 poate fi achiziționat de pe site-ul internațional gearbest.com la prețul de 162$, versiunea de 16GB, repectiv 178$, versiunea de 32GB. Prețurile afișate nu includ și costurile pentru transport.

XIAOMI Redmi Note 2 - dual SIM, procesor octa core și ecran FullHD la 162$ xiaomi gearbest

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!