Home Aplicatii YouTube Go – noua aplicație de ...

YouTube Go – noua aplicație de la Google

de
09.02.2017

YouTube Go - noua aplicație de la Google youtube google download

În septembrie 2016, Google a anunțat o aplicație nouă, YouTube Go, destinată celor care nu sunt lângă o sursă de internet tot timpul sau care vor să își salveze traficul de date.

Aplicația te lasă ori să descarci videoclipul dorit ori să îl vizionezi în mod standard sau low quality. De asemenea, poți trimite videoclipul și altor utilizatori care sunt în jurul tău, printr-un Wi-Fi Hotspot.

YouTube Go - noua aplicație de la Google youtube google download

YouTube Go merge destul de bine pentru cei care sunt mai mereu plecați, dar dacă ai Wi-Fi lângă tine mai mereu sau dacă ai un abonament cu internet nelimitat, probabil nu ai nevoie de această aplicație deoarece feed-ul tău nu va fi la fel de diversificat ca pe YouTube. În plus, nu poți să alegi 720p sau mai mult pentru vizionări.

Este utilă pentru cei ce vor să își salveze megabiții de internet prin orice modalitate și opțiunea de off-line sharing este destul de bună. Fiind încă în beta, vom vedea cum se descurcă în perioada următoare și dacă va primi funcții noi.

De aici poți descărca aplicația : YouTube Go

YouTube Go - noua aplicație de la Google youtube google download

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Ma numesc Mihai și am 17 ani. Mă pasionează fotografia și tehnologia. Membru îndelungat pe XDA și fost admin pe Android Central.

Sustine
Click!