Home Altele Zeblaze Crystal Smart Bluetooth – un ...

Zeblaze Crystal Smart Bluetooth – un smartwatch la doar 46 de dolari

12.10.2015

Zeblaze Crystal Smart Bluetooth - un smartwatch la doar 46 de dolari smartwatch gearbest

După atâtea smartphone-uri și phablet-uri chinezești, e timpul să vă prezint și un smartwatch de pe aceleași plaiuri asiatice, la un preț foarte mic. Zeblaze Crystal Smart Bluetooth este un ceas deștept ce vine echipat cu un procesor MediaTek MTK2502, 128RAM, 64MB memorie internă și Bluetooth 4.0 ce vă permite să conectați ceasul la device-uri Android sau iOS. Ecranul este de 1,54 inch, cu rezoluție de 240×240 pixeli, iar bateria care-i da viață are o capacitate de 280mAh. Hardware-ul este destul de modest, dar la acești bani nu știu ce variante am mai avea.

Zeblaze Crystal Smart Bluetooth oferă și funcții pentru controlul camerei și player-ului muzical, notificări, posiblitatea de a răspunde la apeluri sau vizualiza mesaje, pedometru și sleep monitor. În plus, acesta are integrat și un senzor pentru monitorizarea pulsului și certificare IP65, pentru rezistența la apă și praf.

Zeblaze Crystal Smart Bluetooth poate fi achiziționat de pe site-ul gearbest.com la prețul de 46$, folosind codul de reducere „ZC” (în mod normal costă 54$).

Zeblaze Crystal Smart Bluetooth - un smartwatch la doar 46 de dolari smartwatch gearbest

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!