Home Altele Abonat Orange, nu mai caut rețea ...

Abonat Orange, nu mai caut rețea nouă

de
06.12.2016

Abonat Orange, nu mai caut rețea nouă orange gsm featured

Îmi așterneam acum o săptămână într-un articol nemulțumirea față de operatorii GSM, în special față de Orange, rețeaua în care am un abonament de 10 ani. Mai precis, eram nemulțumit de faptul că, deși sunt client vechi și fidel, nu ma bucur de resursele oferite unui proaspăt abonat, fie el portat sau nu. 

Se pare că prin rețelele de socializare articolul a ajuns și la urechile operatorului cu origini franțuzești. Astăzi am rămas plăcut surprins când cei de la Orange m-au abordat pe Facebook, „făcându-și într-un fel mea culpa” pentru insatisfacția mea cauzată de resursele insuficiente oferite de ei pentru remunerația plătită de mine, ca și client vechi.

Mi se pare un gest de bun-simț, nu că ar fi stat ei în cei 12 Euro ai mei, ci pentru că în zilele noastre, când informația circulă foarte repede și ofertele competitorilor sunt grămezi, este foarte ușor să pierzi 3 clienți și greu să câștigi unul.

După o oră de când m-au căutat pe Facebook, o domnișoară foarte draguță (nu știu cum este în timpul liber, dar la telefon a fost chiar draguță) mi-a prezentat o ofertă care să mă facă să rămân alături de ei. Suna cam așa: 10 Euro – 8GB trafic 4G, minute/sms nelimitate în orice rețea, 600 minute internaționale (prelungire 12 luni), față de 12 Euro – 1.5GB trafic 4G, 1000 minute naționale, SMS-uri nelimitate. Parcă e o diferență, nu? După modelul Tinder, am fost imediat matched cu noua ofertă și am acceptat-o fără să stau prea mult pe gânduri.

Acum, cu aceste resurse, sunt sigur că o să rămân cel puțin 18 luni (12 luni+6 luni ramase) în rețea, obligat prin contract, într-adevăr, dar mulțumit.

Un cadou binevenit de la Orange, mai ales că nu am primit nimic în ghete de la Moș Nicolae. 

Articol inițial: Abonat Orange, caut rețea nouă

sursa imagine: orange.ro

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!