Home Altele Bose a lansat în România 3 ...

Bose a lansat în România 3 perechi de ochelari audio și căștile Sport Earbuds

24.09.2020

Bose a lansat în România 3 perechi de ochelari audio și căștile Sport Earbuds frames earbuds bose

Dacă vă sună ciudat titlul cu cele „3 perechi de ochelari” trebuie să știți că Bose nu s-a reprofilat pe modă, ci doar a adus cuvântul „smart” în zona ochelarilor de soare. În vara anului trecut au lansat primele modele – Bose Frames Alto și Frames Rondo. Pe primul l-am testat și eu o perioadă. Mai multe detalii în review.

În urmă cu două săptămâni, Bose a adăugat în portofoliu 3 noi modele Frames – Soprano, Tenor și Tempo – acoperind astfel zona casual și sport a ochelarilor audio. Nume mai potrivite de atât nu cred că puteau găsi pentru a continua seria.

Astăzi, Bose în România a anunțat disponibilitatea noilor perechi de ochelari: Soprano și Tenor la pre-comandă, în timp ce Tempo sunt deja gata de livrare. Toate trei modelele sunt disponibile la prețul de 1.495 lei pe all-audio.ro – distribuitorul oficial din țara noastră.

Tot astăzi au lansat în România noile căști in-ear true wireless – Bose Sport Earbuds – ce vin cu un design cu totul diferit față de ce aveau în portofoliu, dar cu aceleași dopuri excepționale StayHear®+ concepute special pentru a evita disconfortul și pentru a le ține fixe în urechi.. Eu chiar mă bucur că nu au schimbat design-ul dopurilor sau al aripioarelor. Am testat 2 modele SoundSport anii trecuți și le-am putut ține cu orele în urechi. Nici în timpul activităților sportive nu a trebuit să le port de grijă să nu îmi alunece din urechi, cum mi se întâmplă cu majoritatea căștilor in-ear cu care interacționez.

Căștile oferă până la 5 ore de baterie, iar carcasa din dotare este capabilă să le încarce de 2 ori (10 ore).

Bose a lansat în România 3 perechi de ochelari audio și căștile Sport Earbuds frames earbuds bose

Bose Sport Earbuds sunt disponibile tot pentru precomandă la prețul de 995 lei.

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!