Home Altele Husa dbrand Grip și skin-uri pentru ...

Husa dbrand Grip și skin-uri pentru Samsung Galaxy S24 Ultra

13.04.2024

Husa dbrand Grip și skin-uri pentru Samsung Galaxy S24 Ultra s24 dbrand

Prin anul 2018, am schimbat mai bine de 11 skin-uri dbrand pe Samsung Galaxy S7. Nu foloseam husă și skin-urile protejau spatele de zgârieturi, dar aduceau și ceva personalitate device-ului. Între timp, dbrand a lansat și o husă. „Între timp” însemnând acum mai bine de 3 ani.

După Galaxy S7 am făcut o lungă pauză cu skin-urile, dar fiind în căutarea unei huse perfecte pentru S24 Ultra m-am uitat și la Grip și implicit și la skin-urile vândute de dbrand.

În cei 6 ani, au renunțat la câteva design-uri de skin-uri, dar au adăugat multe altele în portofoliu, inclusiv pentru console și multe alte device-uri.

Husa Grip vine în 2 versiuni – Mag-safe și non-Mag-safe.  Eu am ales varianta cu, chiar dacă nu am niciun accesoriu mag-safe, am zis sa fie acolo.

Husa dbrand Grip și skin-uri pentru Samsung Galaxy S24 Ultra s24 dbrand

Calitatea husei este la superlativ, iar ambalajul este cel care îți transmite asta încă de la început. Mă așteptam să fie așa din 2 motive: 1 – dbrand sigur nu lansa ceva de slaba calitate și 2 – prețul cam mare.

Se așează foarte bine pe telefon, partea din mijloc fiind puțin curbată pentru a nu deranja la utilizarea cu gesturi. După ce am folosit-o o zi am înțeles de unde îi vine numele. Dacă te știi cu mâini alunecoase, aceasta oferă un grip cum n-am mai văzut. Puțin cam exagerat, pentru că uneori intră și iese mai greu în și din buzunar.

Husa dbrand Grip și skin-uri pentru Samsung Galaxy S24 Ultra s24 dbrand

Textura nisipoasă și pad-urile lucioase de pe laterale parcă lipesc husa de mână. Butoanele se apasă foarte bine, iar cele de volum au un model diferit față de cel de Power, fiind ușor să le găsești tactil când nu te uiți la telefon. Pe interior găsim catifea.

Nu face telefonul butucănos, dar nici subțire nu este. Deși îmi plac husele subțiri, nu aș putea spune că mă deranjează ca e o idee mai groasă, pentru că îți oferă un sentiment de siguranță dacă îl scapi.

Husa dbrand Grip și skin-uri pentru Samsung Galaxy S24 Ultra s24 dbrand

Fiind o husă dbrand, normal că pe spate poți lipi skin-uri, iar asta o face cu adevărat interesantă, pentru că nu te plictisești de ea așa ușor. O mică problemă ar fi prețul skin-urilor – aproximativ 20$, cât o husă de la alte brand-uri. Asta te face să te gândești de 2 ori dacă schimbi sau nu modelul.

Cum am zis și mai sus, dbrand face skin-uri și pentru alte device-uri. Unul dintre cele multe este și Xbox Series X, pentru care am tot vrut să cumpăr unul. M-am plictisit de negrul mat, așa că am făcut-o „beton”.

Aplicarea skin-urilor se face ușor, mai ales dacă urmărești tutorialul pus de dbrand la dispoziție pentru fiecare device. Sigur, nu e nicio filosofie să aplici, nu ai nevoie de tutorial, dar ei oferă câteva sfaturi care îți cresc rata de succes și te fac să transpiri mai puțin când le aplici. La husă, aplicarea a fost mai ușoară, dar la consolă am ratat puțin în anumite porțiuni.

Prețul husei dbrand Grip este unul ușor piperat – 54.90$ (+/- câțiva dolari în funcție de skin), la care primești și un skin la alegere. Un skin separat pentru ea costă între 9 și 20$. Prețul pentru Xbox Series X este între 40-45$.

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!