Home Stiri O nouă randare impresionantă a lui ...

O nouă randare impresionantă a lui Samsung Galaxy S8

de
07.02.2017

O nouă randare impresionantă a lui Samsung Galaxy S8 s8 Render design

O randare video de la OnLeaks redă unele dintre cele mai bune imagini referitoare la designul celor mai noi flagship-uri de la Samsung, S8 și S8 Plus. OnLeaks susține că randarea este bazată pe designul făcut de un computer și ne poate spune multe despre următorul flagship al anului.
După cum puteți vedea și în videoclip, terminalele care vor fi aduse pe piață în jurul perioadei Q2 2017 au un raport ecran-corp impresionant, de aproximativ 90%.

În randarea 3D prezentată puteți observa că nu mai exista un buton fizic dedicat funcției „acasă”, iar pe ambele margini ale telefonului exista câte un buton de blocare, unul posibil destinat pentru Bixby – asistentul virtual despre care am vorbit în acest articol. .

Alte detalii incluse sunt speakerul de la baza, un port USB Type-C și un jack pentru căști de 3.5 mm.
Când zvonurile ne-au prezentat un S8 fără buton fizic pentru funcția „acasă”, mulți s-au întrebat unde va fi plasat senzorul de amprenta. Inițial se credea că tehnicienii de la Samsung au creat un scanner de amprente direct în display, dar se pare că nu este tocmai astfel.
Pe spatele device-uri putem vedea o adâncitură fix lângă camera, unde ar putea exista noul scanner de amprente.

Ce credeți despre noul design al smartphone-ului vedetă de anul acesta? Lăsați comentariile voastre mai jos.

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Ma numesc Mihai și am 17 ani. Mă pasionează fotografia și tehnologia. Membru îndelungat pe XDA și fost admin pe Android Central.

Sustine
Click!