Home Reviews Review Huawei FreeBuds Pro 2

Review Huawei FreeBuds Pro 2

25.07.2022

Review Huawei FreeBuds Pro 2 huawei featured-review audio

Huawei FreeBuds Pro 2 sunt primele căști in-ear high-end ale producătorului cu care interacționez și eram foarte curios să văd ce au reușit să scoată din acest model, mai ales că seria FreeBuds Studio mi-au plăcut destul de mult, dar acelea sunt dintr-un alt film, altă poveste.

Îmi plac mult căștile in-ear, așa că imediat mi s-a aprins beculețul când am aflat că vin la test. Chiar dacă Huawei nu are vechimea greilor pe zona de audio, a reușit să se lege de Devialet și să se ridice peste așteptări.

PlusuriMinusuri
  • sunet impecabil, în parteneriat cu Devialet
  • confortabile în sesiuni lungi
  • interacțiune intuitivă și control volumului din „codiță”
  • construcție premium
  • posibilitatea de a face propriile setări EQ
  • aplicația AI Life este la fel de neinteresantă ca ultima dată când am folosit-o, acum ceva vreme

Design, materiale și confort

FreeBuds Pro 2 nu vin cu un design exclusivist sau ieșit din comun, ceea ce îmi place. Din punctul meu de vedere, căștile in ear trebuie să fie discrete și să treacă neobservate. Dockul mat elegant arată chiar premium. La exterior, pe partea balamalei, este marcat semnul prieteniei Huawei – Devialet.

În contrast cu cutia lor, cele 2 căști sunt lucioase, magnet de amprente, dar completează perfect designul.

Review Huawei FreeBuds Pro 2 huawei featured-review audio

Căștile arată foarte bine, sunt discrete, dimensiunea codiței este exact cât trebuie. Când le-am scos din cutia lor mi s-au părut butucănoase și că nu o să-mi stea în urechi, știindu-mă de pe la alte căști. S-au așezat perfect și în prima zi le-am ținut în urechi 3 ore fără pauză și nu am simțit nevoia să le dau jos sau să le reașez. Este adevărat, nu am făcut activități sportive în timpul acesta, dar la mers, mâncat și vorbit nu s-au clintit din urechi.

Sunet

Review Huawei FreeBuds Pro 2 huawei featured-review audio

Pot să recunosc că noile Huawei FreeBuds Pro 2 au ajuns primele în topul meu. Sunetul este impecabil, perfect balansat, iar tehnologia de anulare a zgomotului cred că este cea mai bună din câte am testat eu pe o pereche de căști in-ear. Probabil tehnologia celor de la Huawei era suficientă, doar că parteneriatul cu Devialet era exact condimentul care completa gustul. Mai mult, dacă setările EQ predefinite ale căștilor nu ți se par cea mai bună combinație de joase, medii, înalte, îți poți configura propriul setup.

Detalii tehnice găsiți pe site-ul oficial.

Funcții și aplicație

Review Huawei FreeBuds Pro 2 huawei featured-review audio

Controlul căștilor este unul foarte intuitiv, mai ales că la fiecare strângere auzi și un mic feedback click. Nu mă așteptam să găsesc și controlul volumului din codiță, dar este acolo. Datorită formei, cu un simplu swipe în sus/jos poți regla volumul. La strângeri lungi poți schimba între modurile Aware, Off și Noise Cancelling.

Din aplicația AI Life se fac câteva setări, se reglează EQ-ul și tot din ea se fac și actualizările. Mi s-a părut puțin ciudat că inițial când le-am conectat, telefonul le-a găsit cu ceva „NEMO_”. După update și-au revenit.

Baterie

Nu am reușit să le descarc, dar producătorul spune că țin 4 ore cu anularea zgomotului ambiental și 6,5 ore fără anulare. Este destul de puțin prin comparație cu alți producători, dar ei au ales, probabil, să sacrifice bateria pentru calitatea sunetului. Mie mi se pare un schimb corect pentru genul meu de utilizare.

Preț și disponibilitate Huawei FreeBuds Pro 2 în România

Review Huawei FreeBuds Pro 2 huawei featured-review audio

Huawei FreeBuds Pro 2 pot fi achiziționate de pe eMAG la prețul de 899 lei și sunt disponibile în 3 versiuni de culoare: silver blue, silver frost și alb ceramic.

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!