Home Reviews Review Samsung Level Box Mini

Review Samsung Level Box Mini

10.08.2015

Review Samsung Level Box Mini samsung level featured-review audio

După ce am testat căștile Samsung Level Over, Samsung România mi-a pus la dispoziție boxa Bluetooth portabila Level Box Mini. Spre deosebire de versiunea normală a acestei boxe, Mini-ul are dimensiuni reduse și un preț mai mic.

Este o boxa ideală pentru cei care vor să asculte muzica favorită în vacanță sau să animeze atmosfera la o întâlnire cu prietenii, la picnic, grătar sau alte locuri unde nu aveți acces la o priză sau curent electric.

Specificații   Samsung Level Box Mini
Putere 6W
Autonomie – Baterie 25 ore de redare/1000 de ore standby – 1.600 mAh
Dimensiuni 156 x 66 x 50 mm
Greutate 392 g
Altele Bluetooth v3.0 (aptX, SBC, A2DP, AVRCP, HFP)
NFC
Jack 3.5 mm
Microfon
Audio Streaming
Culori disponibile Roșu, Negru, Albastru, Gri

Design și materiale

Chiar dacă interacționezi pentru prima dată cu Level Box Mini, fără să stii prea multa despre întreaga serie, observi foarte ușor că este vorba de un produs dintr-o serie cu pretenții. Materialele folosite sunt de cea mai bună calitate, având pe partea de sus plastic foarte bine finisat, cu o textură modernă, grilă din metal de jur împrejur și silicon pe toata partea de jos, ce absoarbe vibrațiile și ține boxa la locul ei pe suprafețele lucioase.

Review Samsung Level Box Mini samsung level featured-review audio

Level Box Mini nu iese în evidență prin design, construcția acesteia fiind foarte simplă și minimalistă. Dimensiunile și forma sunt un plus pentru transport, fiind foarte ușor să îi găsești loc în bagaj.

Pe partea de sus a boxei găsim NFC-ul și cele 4 butoane de Play/Pause, Volum +, Volum -, Power, despre care o să găsiți mai multe detalii mai jos. Pe spate avem portul MicroUSB pentru încărcare, jack-ul 3.5mm și butonul „Bluetooth” pentru realizarea conexiunilor.

Review Samsung Level Box Mini samsung level featured-review audio

Sunet

Fiind un device audio din clasa high-end a sud-coreenilor, Samsung Level Box Mini se descurcă foarte bine și peste așteptări la acest capitol. Sunetul se aude foarte tare, clar, iar bass-ul este destul de puternic pentru așa dimensiuni. Îți vine greu să crezi că o boxă atât de „mini” poate să scoată sunet la un volum așa de ridicat, fără să-i auzi vibratul și zumzăitul difuzoarelor.

Am ascultat muzică atât în format MP3, cât și FLAC, pe diverse genuri muzicale, și n-am simțit nevoia să umblu la egalizator.

Funcții, tehnologii și conectivitate

Samsung Level Box Mini vine echipată cu 3 butoane pentru redare și 2 pentru Power și Bluetooth. Butonul Play este multifuncțional și poate fi folosit pentru Play/Pause, răspundere și închidere apel, respingere apel, trecere la melodia următoare (double-press) și S Voice. Butoanele pentru volum și Power nu au și alte roluri decât cele stabilite „by default”.

Review Samsung Level Box Mini samsung level featured-review audio

Dacă vă întrebați de ce are funcții pentru răspundere, închidere și respingere apeluri, trebuie să știți că boxa vine echipată și cu un microfon cu tehnologie pentru anularea ecoului și zgomotului ambiental. Dacă telefonul vi se pare prea „mainstream”, puteți folosi Level Box Mini pentru apeluri ca și handsfree.

Antena NFC de pe partea de sus are rolul de a realiza o conexiune mai rapidă între device și boxa, prin simpla atingere a celor 2.

Review Samsung Level Box Mini samsung level featured-review audio

Level Box Mini vine cu Bluetooth 3.0 și tehnologie Apt-X, ce are rolul de a îmbunătăți transferul de date. Distanța la care am testat conexiunea dintre telefon și boxă a fost de aproximativ 10 metri, inclusiv pereți, și nu a pierdut streaming-ul.

Ca și restul seriei, Level Box Mini funcționează cu aplicația dedicată Samsung Level, ce vă oferă acces la o mulțime de opțiuni și funcții, inclusiv nivelul bateriei.

Review Samsung Level Box Mini samsung level featured-review audio Review Samsung Level Box Mini samsung level featured-review audio

Baterie

Samsung Level Box Mini vine cu o baterie de 1600 mAh, a cărui autonomie dată de producător este de 25 de ore de redare și 1000 de ore de standby. Sunt sigur că nu ajunge la acest timp, dar pot să spun că în aproximativ 10 ore de muzică și vreo 20 de ore de standby nu am reușit să o descarc.

Accesorii

Mini boxa celor de la Samsung nu este chiar atât de „high-end” când vine vorba de accesoriile din pachet. Producătorul oferă doar cablurile MicroUSB pentru încărcare și jack – jack 3.5. Mi-ar fi plăcut să văd pe lângă acestea și o husă cu fermoar sau fără, pentru a proteja boxa de zgărieturi pe timpul unui transport.

Preț

Când vine vorba de preț, Samsung Level Box Mini parcă nu mai este cea mai bună alegere pentru cei care doresc doar o mini boxa Bluetooth cu baterie incorporată. Pentru ceea ce oferă, calitate și brand, prețul nu este prea mare, dar nici mic. Dacă interacționezi destul cu boxa și chiar consideri că îți va fi utilă, te va convinge ușor să platești atât pentru ea.

Samsung Level Box Mini poate fi achiziționată de la PC Garage, la prețul de 302 lei.

Concluzii

Review Samsung Level Box Mini samsung level featured-review audio

Level Box Mini este o alegere bună pentru cei cu urechea fină și pretențioși. Calitatea sunetului, a materialelor și bateria impresionează orice utilizator care nu a mai interacționat cu device-urile audio ale unor producători de top. Unul dintre acești utilizatori am fost și eu. După ce am folosit-o 2 săptămâni, spun că 300 de lei este aproape un preț corect pentru acest produs, pe care l-aș plăti dacă aș ști că o folosesc de cel puțin 10 ori pe an.

Pro

  • sunet foarte bun
  • bass puternic pentru dimensiunea ei
  • materiale de calitate
  • bateria

Contra

  • lipsa unei huse
  • prețul poate fi considerat destul de mare la prima vedere
Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!