Home Stiri Samsung Galaxy S7/S7 edge a primit ...

Samsung Galaxy S7/S7 edge a primit Nougat in România – primele 24 de ore

de
04.03.2017

În sfârșit, după mult timp, a venit și în țara noastră update-ul oficial pentru terminalele Samsung Galaxy S7 / S7 Edge. Ce funcții noi oferă și cât de mult este schimbată experiența de utilizare?

În primul rând, interfața a devenit mult mai ușor de navigat și este mai apropiată de software-ul original de la Google. 

Setările reprezintă segmentul care a primit cea mai mare schimbare:

Samsung Galaxy S7/S7 edge a primit Nougat in România  - primele 24 de ore update s7 nougat Acestea sunt grupate într-un mod intuitiv și nu mai au același design încărcat ca și pe Android 6.0. Samsung a trecut la un stil mai simplu și minimalist.

Următorul lucru care îți va sări în ochi atunci când privești pentru prima dată noul software este bara de stare și funcțiile acesteia. 

Samsung Galaxy S7/S7 edge a primit Nougat in România  - primele 24 de ore update s7 nougat

Iconițele au un design complet diferit și se axează pe ușurința de folosire – Samsung a simplificat UI-ul, dar a adăugat și o nouă funcție – poți adăuga noi iconițe (ex. „Sleep Tracking” – opțiune prezentă la aplicația SleepAsAndroid). Încă odată, Samsung se apropie și mai mult de android stock.

Viața bateriei – S7 Edge

Am discutat în alt articol despre cum viața bateriei pe Android 7 a scăzut, dar testul a fost făcut, părerea mea personală, în condiții care nu reprezintă un ciclu de folosire obișnuit, așa că am decis să îmi fac propriul test. Rezultatele sunt mai jos:

Samsung Galaxy S7/S7 edge a primit Nougat in România  - primele 24 de ore update s7 nougat Samsung Galaxy S7/S7 edge a primit Nougat in România  - primele 24 de ore update s7 nougat Testul nu a fost făcut lăsând totul la parametrii specifici, mi-am folosit telefonul ca și în orice altă zi – YouTube, Whatsapp, Browser, 9GAG – deci, nu pot spune că veți obține aceleași rezultate. Totuși, eu nu mă pot plânge de viața bateriei și nici nu pot spune că îmi ajunge 3 zile la rand – nu simt nimic schimbat, bateria îmi e suficientă pentru o zi încărcată (rezoluția a fost setată la 1080px)

Samsung Galaxy S7/S7 edge a primit Nougat in România  - primele 24 de ore update s7 nougat O altă funcție deșteaptă implementată de Samsung este ușurința de a răspunde la mesaje și la e-mail-uri – notificările de la Whatsapp nu mai apar în mijlocul ecranului și nu mai opresc redarea de conținut – totul este redus la un design minimalist. 

Update-ul aduce mai multe schimbări decât cele prezentate în articol, dar personal pe acestea le consider cele mai importante.

Recomand cu mare plăcere acest update, mai ales că TouchWiz a devenit mult mai plăcut la vedere și mult, mult mai intuitiv – totuși, părerea mea este că trebuie să faceți un reset la setările din fabrică înainte de update.

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Ma numesc Mihai și am 17 ani. Mă pasionează fotografia și tehnologia. Membru îndelungat pe XDA și fost admin pe Android Central.

Sustine
Click!