Home Telefoane Samsung a anunțat lansarea oficială a ...

Samsung a anunțat lansarea oficială a One UI 3 ce vine împreună cu Android 11

06.12.2020

Samsung a anunțat lansarea oficială a One UI 3 ce vine împreună cu Android 11 update samsung oneui

Încă din luna octombrie Samsung a fost într-o fază publică de testare a One UI 3, ce vine cu Android 11, pe seria S20. Zilele trecute noul update One UI a fost anunțat oficial de către Samsung.

Posesorii de Galaxy S20 (Galaxy S20, S20+ și S20 Ultra) sunt primii din lista lungă care au început deja să primească actualizarea OTA, urmând ca în săptămânile și lunile următoare să vină un alt val cu update-uri și pentru Note20, Z Fold2, Z Flip, Note10, Fold și S10. Din păcate, seria A va mai avea puțin de așteptat.

„Lansarea One UI 3 reprezintă doar începutul angajamentului nostru de a le oferi utilizatorilor Galaxy cele mai bune experiențe mobile, facilitându-le accesul la cea mai recentă inovație a sistemului de operare, de îndată ce este disponibilă. One UI 3 reprezintă o parte integrantă a misiunii noastre de a crea în mod continuu noi experiențe inovatoare și intuitive pe tot parcursul ciclului de viață al dispozitivelor. Deci, atunci când dețineți un dispozitiv Galaxy, beneficiați de fapt de o poartă către experiențe noi, neimaginate, spre anii următori”, a declarat Dr. TM Roh, President and Head of Mobile Communications Business, Samsung Electronics.

Samsung a anunțat lansarea oficială a One UI 3 ce vine împreună cu Android 11 update samsung oneui

Ce aduce nou One UI 3.0 față de One UI 2.5

Schimbările nu vor fi chiar majore la noua versiune, Samsung alegând să dea un update și între 3.0 și 2.0. Modificările de design vor implica widget-urile, bara de notificări, noi tipuri de notificări „bubble”, fereastra pentru volum, app drawer-ul și multe altele. Nu vă așteptați să nu mai recunoașteți interfața după update, pentru că vor fi doar ajustări la formă și culori.

Impactul lui One UI 3.0 în zona de funcționalități va fi minim, dar va include și funcții de optimizarea performanțelor și a bateriei și ceva îmbunătățiri în cameră.

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!