Home Telefoane Samsung a lansat astăzi telefonul de ...

Samsung a lansat astăzi telefonul de „buget” dedicat fanilor – Galaxy S20 FE

de
23.09.2020

Samsung a lansat astăzi telefonul de "buget" dedicat fanilor - Galaxy S20 FE snapdragon samsung s20

De câteva săptămâni am asistat la o serie de zvonuri și scăpări despre versiunea „lite” a seriei S20. Am văzut pe site-ul oficial că va primi un „FE” în coadă, apoi „Lite”. Reclama de săptămâna trecută și prezentarea de astăzi ne-au confirmat că versiunea de „buget” a seriei lansate la începutul anului este S20 FE (fan edition).

Se pare că Samsung a ascultat strigătele disperate ale fanilor care au tot cerut, inclusiv prin petiții, procesoare Snapdragon și pentru Europa. Producătorul a pus un SD865+ pe versiunea 5G. O alegere foarte inspirată, din punctul meu de vedere. Există însă și o variantă 4G care este echipată cu Exynos 990.

Ecranul din dotare este un Super AMOLED de 6.5 inch cu refresh rate de 120Hz, care împreună cu cei 6GB RAM fac utilizarea lui și navigarea o adevărată plăcere. Spun asta din experiențele pe care le-am avut cu Note20 Ultra și S20 Ultra. Cu greu îți vine să revii la ecranul clasic de 60Hz.

Samsung a lansat astăzi telefonul de "buget" dedicat fanilor - Galaxy S20 FE snapdragon samsung s20

Chiar dacă are plastic mat pe spate, pe mine m-a convins și cred că acesta o să fie următorul meu smartphone. Este exact ce am nevoie, la un preț decent în comparație cu fratele mai mare – „Ultra”.

Samsung Galaxy S20 FE este deja disponibil pentru precomandă la prețul de 3599 lei pentru versiunea 5G (Snapdragon), respectiv 3099 lei pentru 4G (Exynos). Cei care activează telefonul până pe data de 01 octombrie primesc cadou o brățară fitness Galaxy Fit2.

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!