Home Altele Samsung pregătește lansarea unei versiuni Note20 ...

Samsung pregătește lansarea unei versiuni Note20 pentru fani?

02.11.2020

A trecut mai bine de o lună de la prezentarea lui Samsung Galaxy S20 FE, device-ul lansat ca și răspuns la cea mai mare cerere a fanilor – procesorul Snapdragon. Dacă este să mă întrebați pe mine, ca și fan al producătorului, cred că prin această lansare și-au mai spălat păcatele față de cumpărătorii din ce în ce mai nemulțumiți de procesoarele Exynos.

Samsung pregătește lansarea unei versiuni Note20 pentru fani? note20

Fanii seriei S sunt acum fericiți că au ce și-au dorit, un device pe care mă tot gândesc să îl achiziționez și eu cât mai curând.

Ce facem cu fanii seriei Note? Până acum nu se știe nimic despre un eventual Note20 FE, doar că undeva pe pagina Samsung Brazilia dedicată S20 FE apare menționat și acest model, într-un paragraf ascuns, care descrie o poza realizată cu Night Mode. Poate este o greșeală sau poate se pregătește și pagina pentru viitorul model.

Adevărul este că un Note20 FE ar fi binevenit pentru cei care preferă populara serie pentru pen-ul din dotare. Rămâne doar să așteptam până la noi detalii sau zvonuri.

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!