Home Stiri Un posesor de Galaxy S7 Edge ...

Un posesor de Galaxy S7 Edge ar fi primit astăzi update-ul la Android 8.0 Oreo

07.02.2018

Un posesor de Galaxy S7 Edge ar fi primit astăzi update-ul la Android 8.0 Oreo s7 oreo galaxy

Am primit 2 imagini salvate dintr-un grup internațional de Telegram dedicat S7/S7 Edge cu un pretins update la Android 8.0 făcut de un posesor din Vietnam pe un S7 Edge (G935F). Pachetul are 1412 MB și vine cu baseband-ul G935FXXU2ERB2.

Pe lângă noua versiune Android, update-ul mai aduce și Samsung Experience 9.0. Mai multe detalii nu am putut înțelege din descriere.

Chiar astăzi am scris un articol despre faptul că dezvoltatorii Samsung au început să testeze Android 8.0 pe seria S7 și din acest motiv sunt puțin neîncrezător în ceea ce privește autenticitatea printscreen-urilor de mai jos.

Este greu de crezut că S7 Edge primește update-ul la Android 8.0 înaintea lui Note 8 și S8. Cel mai probabil este o greșeală a celor de la Samsung, pentru că eu nu am auzit nimic de un program beta pentru S7/S7 Edge.

Multumesc pentru pont!

 Update – 08.02:  Între timp a apărut și un video pe un canal de Youtube din Vietnam (Samsung Viet Channel) cu Samsung Galaxy S7 edge echipat cu Android 8.0 Oreo.

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!