Home Reviews Review Bose Quiet Comfort 35 II

Review Bose Quiet Comfort 35 II

26.04.2018

Review Bose Quiet Comfort 35 II qc35 featured-review bose audio

Cu aproape 2 ani în urmă (fără 3 luni) am testat căștile Quiet Comfort 35 de la Bose, atunci primele din serie cu Bluetooth. La sfârșitul lui 2017 Bose a anunțat următorul model – Quiet Comfort 35 II, care este de fapt un update. Design-ul este aproape identic, diferența fiind dată de un nou buton prin care este accesat asistentul Google integrat. Sunt primele căști care vin la pachet cu Google Assistent.

Folosesc Quiet Comfort 35 II încă din luna februarie când am fost în Barcelona la MWC18. Atunci a fost prima dată când am testat funcția de noise cancelling în avion.

Review Bose Quiet Comfort 35 II qc35 featured-review bose audio

Specificații

Am tot văzut pe pagina Bose în România și pe diferite site-uri cum oamenii se plâng că nu găsesc specificații despre produsele Bose. Nu au uitat să le scrie și nici nu vor să ascundă ceva, doar că ei merg pe deviza – Ask for a demonstration -. Dacă vrei să cumperi și nu te conving review-urile, te duci într-un showroom și te convingi singur. Pot fi testate inclusiv în magazinele Altex și Media Galaxy.

Design, materiale și confort

Cum am spus și mai sus, căștile QC35 II sunt identice cu QC35. Singura diferență dintre ele la exterior este butonul Google Assistant dedicat, poziționat pe casca stângă.

Review Bose Quiet Comfort 35 II qc35 featured-review bose audio

Și de această dată avem materiale premium în construcția lor, cu plastic de cea mai bună calitate și foarte bine finisat, capace metalice pe exterior pe care găsim logo-ul Bose ieșit puțin în relief, piele moale pe bureți și deasupra suportului de cap și alcantara pe interior.

Review Bose Quiet Comfort 35 II qc35 featured-review bose audio

Pe casca dreaptă avem 3 butoane de volume up, volume down și tasta multifuncțională nelipsită de pe ultimele produse Bose, portul microUSB pentru încărcare și 2 LED-uri foarte mici pentru baterie și Bluetooth. Pe casca stângă găsim acum butonul pentru asistentul Google și port-ul jack.

Bureții de pe căști sunt atât de moi încât te fac să uiți de ele. Poți să le ții cu orele pe cap, ba chiar să dormi cu ele, cum am făcut și eu în avion.

Review Bose Quiet Comfort 35 II qc35 featured-review bose audio

Sunet

QC35 II oferă același sunet de excepție cu care ma obișnuisem deja de pe QC25 și QC35. Toate trei modelele vin cu Noise Cancelling care te deconectează de mediul înconjurător. În avion am ascultat muzică o oră și restul zborului am dormit. Am stat cu ele pe urechi pentru că eliminau cam 90% (la aprecierea mea) din sunetul produs de motoare. Este o plăcere să zbori și să dormi în liniște, nederanjat de motoare și de plânsul bebelușilor.

Review Bose Quiet Comfort 35 II qc35 featured-review bose audio

Funcții, tehnologii și Google Assistant

Cele mai importante caracteristici ale celor 2 modele sunt tehnologia avansată Noise Cancelling și conexiunea Bluetooth, care te face să uiți de fire. Versiunea a doua vine și cu Google Assistant integrat. De pe toate căștile cu fir sau Bluetooth poți accesa prin apăsare continua asistentul din smartphone (valabil pentru Android). Diferența este că pe QC35 II poți face asta fără să îl deschidă pe cel din telefon, interacțiunea devenind mult mai ușoară. La o simplă apăsare a butonului dedicat, asistentul îți citește notificările, persoanele sau aplicația de la care ai primit, dar și mesajele unseen din WhatsApp, Facebook Messenger etc. Poți cere informații despre vreme, locații, filme și multe altele, cu condiția să îi vorbești în engleză.

Review Bose Quiet Comfort 35 II qc35 featured-review bose audio

NFC-ul este prezent și pe această versiune, pentru a te conecta la căști automat și foarte rapid.

Autonomia, ca și pe QC35, este foarte generoasă. Producătorul spune că poți asculta 20 ore de muzică. Nu am reușit să contorizez orele cât am ascultat, dar la cât le-am folosit pot spune că bateria ține foarte bine și uiți să le încarci. Ca și la celelalte boxe și căști ale producătorului, nivelul bateriei și câteva setări pot fi accesate în aplicația Bose Connect.

Review Bose Quiet Comfort 35 II qc35 featured-review bose audio

Preț (la data review-ului)

Bose Quiet Comfort 35 II pot fi achiziționate de pe site-ul importatorului, la prețul de 1690 lei, și sunt disponibile în 2 versiuni de culoare: black și silver.

Concluzii

La fel ca primul model, Bose QC35 II mi-au plăcut cu totul și n-am reușit să le găsesc un minus. Materialele sunt de cea mai bună calitate, sunetul este genial, iar pe culoarea gri arată într-un mare fel.

Review Bose Quiet Comfort 35 II qc35 featured-review bose audio

Pro

  • sunet excelent;
  • funcție avansată de anulare a zgomotului;
  • materiale de calitate: piele, alcantara, aluminiu;
  • conexiune Bluetooth.

Contra

  • preț cam mare comparând cu veniturile din țara noastră.
Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!