Home Aplicatii Ești blogger? Iată 8 aplicații esențiale ...

Ești blogger? Iată 8 aplicații esențiale și gratuite pentru blogging!

03.08.2015

Ești blogger? Iată 8 aplicații esențiale și gratuite pentru blogging! featured blogging
Sincer să fiu, nu prea am găsit articole pe internet cu TOP-uri până la 8. Aș putea spune că acesta ar fi un motiv pentru care TOP-ul de azi se oprește la 8 aplicații esențiale pentru blogging, dar de fapt am ales calitatea, ci nu cantitatea. Iată 8 aplicații de care chiar ai putea avea nevoie!

 

1. WordPress

WordPress-ul este fără îndoială cea mai mare platformă de blogging, la nivel worldwide. Aplicația WordPress este compatibilă cu blogurile găzduite de wordpress.com. Cu aceasta poți efectua cele mai importante acțiuni: administrarea conținutului, moderarea comentariilor, etc.
[pb-app-box pname=’org.wordpress.android’ name=’WordPress’ theme=’light’ lang=’en’]

 

2. Blogger

Tot în categoria de platforme pentru blogging, Blogger, o platforma creată de Google, se poate poziționa pe locul al doilea în top Blogging Platforms. Idem ca aplicația WordPress, cu aplicația Blogger poți efectua în mare aceleași taskuri, diferența fiind platforma pe care se fac schimbările.
[pb-app-box pname=’com.google.android.apps.blogger’ name=’Blogger’ theme=’light’ lang=’en’]

 

3. Tumblr

Tumblr este o platformă de microblogging și în același timp site de socializare. Aplicația cu același nume permite administrarea conținutului foarte ușor, dintr-o interfață intuitivă și bine optimizată pentru deviceuri. Bonus, această aplicație permite adăugarea unui widget create a post pe home screen.
[pb-app-box pname=’com.tumblr’ name=’Tumblr’ theme=’light’ lang=’en’]

 

4. Writer

Writer este o aplicație de scris, fără prea mult tam-tam și elimină interfața unui procesor de text tradițional. Este perfect pentru orice, de la a lua notițe până la scrierea unui roman, chiar pe device. Filozofia din spatele acestei aplicații este „Keep It Simple”.
[pb-app-box pname=’com.jamesmc.writer’ name=’Writer’ theme=’light’ lang=’en’]

 

5. SwiftKey Keyboard

SwiftKey Keyboard este o aplicație foarte bună când vine vorba de productivitate, gratuită, care învață de la tine. AutoCorecție inteligentă, peste 800 de emoticoane, dactilografiere bilingvă, iar sistemul de predicție se descurcă bine. Ușor de personalizat (include 30 de teme) și disponibilă în peste 80 de limbi (inclusiv în română). Swiftkey Keyboard îndeplinește majoritatea cerințelor unei tastaturi inteligente.
[pb-app-box pname=’com.touchtype.swiftkey’ name=’SwiftKey Keyboard + Emoji’ theme=’light’ lang=’en’]

 

6. Cogi – Notes & Voice Recorder

Cogi este aplicația „catch & GO” perfectă pentru jurnaliști, bloggeri sau chiar pentru elevi. Cu ajutorul lui Cogi poți lua notițe de timp text/imagini sau să îl folosești pe post de reportofon.
[pb-app-box pname=’com.cogi.mobile’ name=’Cogi – Notes & Voice Recorder’ theme=’light’ lang=’en’]

 

7. Cum se scrie?

Acum avem idei și ne apucăm de scris un articol. În timp ce scriem s-ar putea să mai avem și lapsusuri (foitaj sau foietaj / vroiam sau voiam / etc.). Cu această aplicație poți să ieși din încurcături.
[pb-app-box pname=’com.flyonmobile.cumsescrie’ name=’Cum se scrie ?’ theme=’light’ lang=’en’]

 

8. Google Analytics

În final ai scris cel mai bun content. Cum afli dacă „a prins” la public? Google Analytics este cel mai bun analizator de trafic, iar eu prefer GA în loc de Clicky sau alt instrument.
[pb-app-box pname=’com.google.android.apps.giant’ name=’Google Analytics’ theme=’light’ lang=’en’]

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Salut! Sunt Mihai, dezvoltatorul aplicației "Cum se scrie?", iar în timpul liber, din când în când, scriu articole despre cel mai tare roboțel verde.

Sustine
Click!